IVAN RAZVUKAO MILJANU KULIĆ, OBEZBEĐENJE ULETELO: Totalni karambol u Eliti, na bivšu ISTOVARIO KESU SMEĆA!

Autor:

Zadruga

23.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi karambol bivših partnera trese Elitu!

IVAN RAZVUKAO MILJANU KULIĆ, OBEZBEĐENJE ULETELO: Totalni karambol u Eliti, na bivšu ISTOVARIO KESU SMEĆA!

Foto: ST/Petar Divac, ATA Images

U rijalitiju "Elita" nastao je pravi haos čim su stanari Bele kuće otvorili oči, kada su Miljana Kulić i Ivan Marinković započeli žestoku svađu. Razlog za ovaj sukob je Ivanova optužba da Miljana budi učesnike dok spavaju, što je izazvalo veliku tenziju među stanarima rijalitija.

- Ti si bolesna, moraš na lečenje, pi*ka ti mrtva materina. Našla si da budiš ljude i sediš im po krevetima - kazao je Ivan.

- Imam pravo da gledam ko šta radi - rekla je Miljana.

- Budaletino jedna - rekao je Ivan.

- Svoje frustracije leči na nekom drugom - istakla je Miljana.

- Pi*ka ti bre materina - dodao je Ivan.

Njih dvoje su se takođe sukobili i u spavaćoj sobi, gde je Ivan vukao Miljanu za nogu, a ona je urlala na sav glas, što je celu spavaću sobu podiglo na noge. Obezbeđenje je munjevitom brzinom uletetlo u Belu kuću kako bi sprečili dalji nastavak ovog okršaja, a poznavajući Miljanu i Ivana Marinkovića njih dvoje se sigurno na ovome neće zaustaviti. 

Iako se publika ponadala da je bivši par koji ima dete našao način da zakopa ratne sekite i smiri strasti, ipak to nije bilo na dugo staze, pa je poslednjih dana između njih dvoje strašno velika tenzija i jako često izbijaju brutalni sukobi u kojima padaju najstrašnije reči. Ostaje da vidimo kako će se odvijati stvari u nastavku ovog dana i da li će se žestok sukob nastaviti. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading