IMANJE U ŠIMANOVCIMA TOTALNO DEMOLIRANO: Bebica porazbijao sve u kući, obezbeđenje doletelo sa svih strana!

Autor:

Zadruga

20.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica je doživeo pomračenje zbog Miljane Kulić, pa krenuo da uništava Belu kuću.

IMANJE U ŠIMANOVCIMA TOTALNO DEMOLIRANO: Bebica porazbijao sve u kući, obezbeđenje doletelo sa svih strana!

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić danima pokušava da isprovocira bivšeg dečka, Nenada Macanovića Bebicu, koji u Eliti boravi sa novom izabranicom Teodorom Delić.

Iako su davno stavili tačku na svoju romansu, Miljana ne prihvata činjenicu da je Bebica nastavio dalje i da uživa u svojoj novoj vezi, pa je započela svoju torturu, spremna da mu se osveti za sve što je izrekao na račun njene porodice.

Dok su ostali uživali tokom žurke, Miljana i Bebica su imali žestoku raspravu, koja se neslavno završila. Kako je bio nemoćan u ovoj svađi, Bebica je krenuo da lomi po kući, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti, kako bi sprečilo ozbiljniji okršaj.

Macanović je polomio televizor u Beloj kući, a Teodora je sve vreme išla za njim, pokušavala da ućutka Miljanu i smiri svog dečka, koji je neprestano divljao, znajući da će ga to skupo koštati.

- Maltretira nas non-stop - vikala je Teodora.

- Dokle više ovo... Laže! - govorio je Bebica, dok je Miljana sve vreme provocirala.

 

 

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se snimak koji prikazuje demoliranu dnevnu sobu, a prema komentarima, Nenad je bio besan zbog sukoba sa Miljanom Kulić i neodobrenim zahtevom za razgovor sa produkcijom.

Inače, Bebica već danima ima histerične ispade i potrebu da se svađa sa svojim cimerima, a na "Nominacijama" je ušao u crveno i brutalno zapratio da će razvezati jezik i napraviti haos. 

- Ja sam se nekako ovih dva meseca smirio, prestao sam da komentarišem sve i da ulazim u konflikte. Sad sam pitao Teodoru da li može da izdrži pritisak nadalje, ona je rekla da može, tako da vrlo brzo ću se uključiti ponovo. Ti vrlo dobro znaš kako izgleda kada ja krenem onako jače i što se tiče Anđela i Anite i Milene i Samira - rekao je Bebica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
neda

20.03.2024 09:57

dali je moguce da miljanu niko nemoze da spreci u napadima na bebicu koja po celu noc kod njihovog kreveta lupa skace ko budala neda im da spavaju po celu noc koje je to ponasanje zasto se ne izbaci napolje ili se ceka da nanese povrede pa posle sve kasno zena je totalno skrenula to nije prvi put da se tako ponasa stop nasilju i nulta tolerancija kome je to potrebno zlo koje preko dana spava a nocima neda mira bebici nerazumem zasto je vracena kada je otisla dokle miljana da luduje i maltretira cist idijotizam gde su sankcije za nju i uvek se opravdava ovo je idijotizam od nje i onih koji je drze a svesni su ko je miljana bezobrazluk i sramota dosta vise