KAČAVENDA SE ZALETELA NA BEBICU: Voditeljka Elite SKOČILA između njih! HAOS u rijalitiju (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni skandal na imanju u Šimanovcima!

KAČAVENDA SE ZALETELA NA BEBICU: Voditeljka Elite SKOČILA između njih! HAOS u rijalitiju (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoćno izdanje emisije "Nominacije" u rijaliti šou-programu "Elita" donelo je neviđeni haos i žestoki sukob između takmičara Nenada Macanovića Bebice i Milene Kačavende, a tom prilikom pale su i teške reči i pretnje.

Naime, u žaru rasprave, Kačavenda se zaletela na bivšeg dečka Miljane Kulić zbog reči koje joj izgovorio za crnim stolom, a voditeljka Ivana Šopić je odmah intervenisala i sprečila da sukob eskalira.

- Ja sam se nekako ovih dva meseca smirio, prestao sam da komentarišem sve i da ulazim u konflikte. Sad sam pitao Teodoru da li može da izdrži pritisak nadalje, ona je rekla da može, tako da vrlo brzo ću se uključiti ponovo. Ti vrlo dobro znaš kako izgleda kada ja krenem onako jače i što se tiče Anđela i Anite i Milene i Samira - rekao je Bebica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica i Kačavenda svađa Elita

- Ti to meni pretiš, a? - upitala je Milena.

- Ne, ne, vrlo rado ću ja komentarisati i tvoj odnos sa Samirom i kakva si ti ovde - odbrusio je Bebica.

- Je*em ti ja mater tu debelu - brecnula se Milena.

- Lagano, dosta je bilo, dosta sam ja ćutao! Ne znam što su se upalili ovako na samo jedan komentar - rekao je Bebica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica i Kačavenda svađa Elita

Podsećanja radi, majka učesnice "Elite" Teodore Delić, Slavica Delić, ne može da sakrije animozitet prema Mileni Kačavendi, koja konstantno omalovažava i šikanira njenu ćerku. Ona je rekla da Milena mrzi ceo svet i sebe, pa je to razlog animoziteta prema Teodori. 

Znam da su Kačavenda i Đedović svašta komentarisali i pričali o Teodori, šta da vam kažem... Oni do podne mrze sebe, a od podne ceo svet, šta ima veze oni su se tako dogovorili i treba da je tretira kao princezu. To pokazuje koliko se zapravo vole. Ona njemu ponekad nešto pomogne, ona je navikla tako da živi, uvek je plaćala da joj drugi spremaju, ipak je mlada devojka i još uvek nije navikla da kuva - objasnila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

18.03.2024 08:13

Nenad je bio i ostao jedna velika LJIGA !!!