BEBICA DEMOLIRAO BELU KUĆU: Ćeka se reakcija produkcije, ovo se DEBELO KAŽNJAVA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.03.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno ponašanje Macanovića!

BEBICA DEMOLIRAO BELU KUĆU: Ćeka se reakcija produkcije, ovo se DEBELO KAŽNJAVA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U Šimanovcima, na imanju Velikog šefa, postoje stroga pravila koja svi takmičari moraju da poštuju. Međutim, Nenad Macanović Bebica je ovog puta prekršio osnovna pravila i napravio haos u Beloj kući. Na društvenoj mreži Instagram pojavio se snimak koji prikazuje demoliranu dnevnu sobu, a prema komentarima, Nenad je bio besan zbog sukoba sa Miljanom Kulić i neodobrenim zahtevom za razgovor sa produkcijom.

Nenad je doživeo pomračenje uma i čak se sukobio verbalno sa obezbeđenjem, preteći da će zajedno sa Teodorom Delić napustiti "Elitu". Njegovo ponašanje izazvalo je šok i nevericu kod ostalih učesnika, a sada ostaje da vidimo kako će produkcija reagovati i koliko će Nenad biti kažnjen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Inače, Bebica već danima ima histerične ispade i potrebu da se svađa sa svojim cimerima, a na "Nominacijama" je ušao u crveno i brutalno zapratio da će razvezati jezik i napraviti haos. 

- Ja sam se nekako ovih dva meseca smirio, prestao sam da komentarišem sve i da ulazim u konflikte. Sad sam pitao Teodoru da li može da izdrži pritisak nadalje, ona je rekla da može, tako da vrlo brzo ću se uključiti ponovo. Ti vrlo dobro znaš kako izgleda kada ja krenem onako jače i što se tiče Anđela i Anite i Milene i Samira - rekao je Bebica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

Mnogi smatraju da je Bebica svestan da njegova izabranica nema osećanja prema njemu i da zboig toga pokušava da se svađa sa svima, jer njoj ne sme ništa da zameri kako ne bi došlo do raskida. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading