JANJUŠ SE OBRUŠIO NA ANELI! Jednom rečenicom je postavio na mesto! Ona nastavlja da urliče! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se drama u Beloj kući!

JANJUŠ SE OBRUŠIO NA ANELI! Jednom rečenicom je postavio na mesto! Ona nastavlja da urliče! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš

Kako je odnos između učesnika Elite Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša sve gori i gori, oni nastavljaju da se svađaju čim se sretnu, pa je sada Marko nastavio posle emisije da je proziva pred svima. Naime, Janjuš je Aneli rekao da mora da iskulira na neko vreme i da je za sada najbolje da se malo drži po strani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Ne mogu da trpim nikakva objašnjavanja i za sad je najbolje da iskuliramo. Od sinoć se u emisiji raspravljamo i hajde malo da se ponašamo normalno. Kad ti kažem da me pustiš, samo to uradi i nikakav problem neće biti - rekao je Janjuš, a Aneli je nastavila da plače, pa se na kraj udaljila od njega.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

Podsećamo, učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš imao je žestoku raspravu sa devojkom Aneli Ahmić, jer ju je tokom emisije nazvao najvećim folirantom. Ona je to teško podnela, pa je počela da rida na sav glas, da bi se krajem emisije žalila cimerima da joj više nije mesto u rijalitiju i da hoće momentalno da ide napolje, ako treba i na silu.

Najveću folirant koji je ušao u rijaliti , folirant od sad te tako zovem. Sram te bilo folirantu, traži razloge da je ostavim, najveći folirant - rekao je Janjuš. 

- Smrade jedan za ovo ćeš videti, smradu, sram te bilo, da se kunem u dete, zaklela sam se u dete i tako će ostati. Smradu jedan - rekla je Aneli, koja je besnela za crnim stolom i Belom kućom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading