"KAJEM SE ŠTO SAM UŠAO U ZADRUGU" Mateja Matijević se povukao zbog RIJALITIJA: Pričam SAM SA SOBOM, rešio sam da MENJAM... (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik rijalitija se povukao iz javnosti zbog rijalitija!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovao je bivši fudbaler i popularni učesnik rijalitija "Zadruga", Mateja Matijević, koji se pred našim objektivom upisao u leksikon i odgovorio na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost

- Dao sam sebi obećanje da ću totalno promeniti neke svoje navike. Totalna disciplina bez nekih nepotrebnih stvari u životu. Za sada ide odlično. Nešto sam baš razmišljao skoro... Kajem se što sam ušao u rijaliti u 23. godini, mislim da je to jako rano. Nisi formirana ličnost, nisi zreo, donosiš neke odluke zbog kojih ti je posle žao, prezentuješ neki vid ponašanja zbog kojeg te je kasnije blam... Mislim da bi bilo idealno da se to desilo sada u ovim godinama, kada imam 27. Stasao sam, zreo sam - istakao je Matijević, te priznaje da se povukao kako bi radio na sebi:

- Trudim se da saniram sve svoje mane. Upao sam u neki period života kada želim da budem što bolji na svakom polju. Mnogi ne mogu da me prepoznaju, ali smatram to komplimentom. Znam kako su me gledali ljudi, kako sam se prezentovao u rijalitiju, uočio sam sve svoje mane... Povukao sam se, ljudi su primetili da me nema. Došao sam do nekog perioda života kada sam mnogo pričao sam sa sobom i rešio sam da menjam neke stvari za koje smatram da nisu okej. Stao sam sa dve noge na zemlju, više ne letim!

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mateja Matijević u emisiji "Lično sa"

Bivši zadrugar je priznao da je spreman i da se ostvari na polju bračnog partnerstva, ali i roditeljstva.

- Mislim da sam spreman za brak. Spreman sam i za bebu. Mislim da sam jesam, ali trenutno nemam priliku (smeh). Otvoren je konkurs - našalio se Mateja, a šta nam je još sve zanimljivo otkrio iz svog privatnog života i koga je izabrao za "se*s, brak ili korpu", pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mateja Matijević u emisiji "Lično sa"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading