VANJA UZVRAĆA JAK UDARAC: Poslala PORUKU koja će Ša rasuti u komade, Stanislav ima KECA U RUKAVU!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović poslala jasnu poruku bivšem mužu Nenadu Aleksiću Ša!

VANJA UZVRAĆA JAK UDARAC: Poslala PORUKU koja će Ša rasuti u komade, Stanislav ima KECA U RUKAVU!

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj

Bivša supruga poznatog repera Nenada Aleksića, poznatijeg kao Ša, ponovo je izazvala pažnju javnosti. Naime, Vanja Ignjatović je nedavno objavila snimak iz kola na društvenim mrežama, a u pozadini se čula pesma "Za kraj" folk zvezde Cece Ražnatović. Ovo je izazvalo brojne spekulacije i mnogi su pomislili da je Vanja na ovaj način želela da uputi poruku bivšem suprugu putem stihova ove pesme.

 


Ova situacija je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom na medijski praćen razvod Vanje i repera Ša, koji je bio popraćen brojnim kontroverzama. Mnogi su se zapitali da li je ovo bila Vanjina namera i da li je želela da putem ove pesme poruči nešto bivšem suprugu, ili je možda samo slučajno izabrana ova pesma kao muzička podloga snimka.

Nakon što je Vanja objavila ovaj snimak, društvene mreže su se usijale od komentara i spekulacija. Mnogi korisnici su analizirali stihove pesme "Za kraj" i pokušavali da pronađu skrivenu poruku upućenu reperu Ša. S druge strane, bilo je i onih koji su smatrali da je ovo možda bila slučajnost i da nije bilo namerne simbolike u izboru ove pesme.

Foto: Red tv printscreen

Vanja Ignjatović i Nenad Aleksić Ša venčanje

 


Razvod između Vanje i Ša bio je popraćen intenzivnom medijskom pažnjom, a svaki njihov potez je izazivao veliku pažnju i komentare javnosti. Ovaj snimak sa pesmom "Za kraj" samo je dodatno podgrejao interesovanje javnosti za njihov odnos i postupke nakon razvoda.

Do trenutka pisanja ovog teksta, Vanja Ignjatović nije dala zvanično saopštenje niti komentar na spekulacije koje su se pojavile povodom objavljenog snimka. Ostaje da vidimo da li će se oglasiti povodom ove situacije i razjasniti da li je izbor pesme bio slučajan ili je imao dublje značenje.

Foto: ATA Images, Shutterstock

Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović

 

Al' kasno je sad, kasno je da pokušam
Kad svih godina ovih samo sebe sam svesno lagala
Lagala da ne mogu i ono što sam mogla i morala


U svakom slučaju, ovaj snimak iz kola sa pesmom "Za kraj" u pozadini nastavlja da intrigira javnost i budi brojna pitanja o odnosu bivših supružnika i mogućim skrivenim porukama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

11.03.2024 14:08

Moram da priznam da sam do skoro osuđivala Vanju, ali sad kad vidim njegovo ponašanje pred milionima gledalaca, mogu da zamislim kakvo mu je NENORMALNO ponašanje mimo kamera...devojka je SAMO POBEGLA BEZ REČI OD BUDALE...