DETE IVANA MARINKOVIĆA DANIMA GLADOVALO: Traumatični detalji isplivali na videlo iz BRAKA sa Gocom Tržan!

Autor:

Zadruga

10.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Surove reči o Ivanu Marinkoviću izašle na videlo u rijalitiju ,,Elita 7".

DETE IVANA MARINKOVIĆA DANIMA GLADOVALO: Traumatični detalji isplivali na videlo iz BRAKA sa Gocom Tržan!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom popodneva, Marko Đedović sedeo je sa Majom Marinković, sa kojom je pričao o Ivanu Marinkoviću i njegovom turbulentnom životu. Naime, poznato je da je Ivan Marinković bio u braku sa pevačicom Gocom Tržan, sa kojom ima ćerku Lenku, a sa Miljanom Kulić ima sina Željka. 

Međutim, ono što je poznato jeste da Ivan nema idealan odnos sa svojom decom, o čemu su dosta pričali tokom trajanja rijalitija. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Elita

 

- To dete nit je tražilo život, nit je teralo nekog za bilo šta, kad se odlučiš za to, tu nema nazad, moraš da gaziš i da ne vidiš ništa drugo ispred sebe - započeo je Marko.

- U Budvi meni zafalili kupaći kostimi, meni se baš svideo neki, ja sam ga pozvala i rekla mi da mi donese, istog trenutka je došao i doneo mi u Budvu kupaći, razumeš - nadovezala se Maja Marinković o svom ocu Takiju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Elita 7

 

- A oni ne znaju da li su im deca jela... Vidi... Na sve to, to koliko su nama ispričali, Goca plaća kredit za taj stan što su uzeli, oni su uzeli stan na kredit, u Mirijevu valjda, Jelena mi je nešto pričala... Trebala rata da se plaća, on stavio stan roditelja pod hipoteku.. Na dnevnom nivou dete treba da jede, da pije, sad je u pubertertetu, da popije sok, ide u školu, odvezi, dovezi, hrana, piće, kupke, garderoba, patike, papuče, cipele, da li ste vi normalni? Znate li vi šta je to? Kakva crna alimentacija 100 ili 200 evra, to ti dnevno treba za dete. Ne možeš ti detetu da kupiš kilo brašna i kvasac. Bolje moje životinje žive, više brinem o životinjama, nego on o svojoj deci! Napraviš dete, daš mu život, pa mu oduzmeš detinjstvo, tom detetu je prekinuto detinjstvo. Je l' te terao neko? Nije! I šta sad? I onda dođu ovde i dele moralne lekcije! Izgovor je da su najgori, ali i ti. Ćuti, pokrij se ušima! Radi na tome da budeš nekako, ako je moguće da ispraviš sve što se ispraviti da! Nemoj zaj*bavati! Radi nešto da to više nikada nikome ne padne na pamet! - nastavio je Đedović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading