VODITELJKA ELITE ULAZI SA KLJUČNOM INFORMACIJOM: Ovo će totalno preokrenuti rijaliti - ukućane čeka ŠOK!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da Ivana Šopić ukućanima saopšti najnoviju odluku.

VODITELJKA ELITE ULAZI SA KLJUČNOM INFORMACIJOM: Ovo će totalno preokrenuti rijaliti - ukućane čeka ŠOK!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivana Šopić

Odabrani učesnici "Elite" dobili su priliku da glasaju i nominuju jednog od cimera, kome žele da vide leđa ove nedelje. Nakon glasanja Odabranih, najviše glasova za nominaciju dobio je Ivan Marinković.

- Nominujem Ivana. Posle onih uvreda koje sam čula da je drugima rekao, smatram da je spreman na sve. Probao je i mene da izmanipuliše, a kad to nije uspeo, krenuo je da me vređa - kazala je Tamara.

- Pre svega želim da se zahvalim Velikom šefu i kažem da smo sve beskrajno zahvalne na poklonima. Mama, tebi...tebi želim da kažem da mi je jako žao jer na ovaj dan nismo zajedno. Jako te volim, mnogo mi je teško i nadam se da ćeš me dočekati kad izađem. Nominujem Ivana Marinkvića jer je bio u stanju da izjavi nešto za nečije dete, a onda kada mu je Janjuš rekao da sa njim više neće pričati ako je to istina, negirao je. Video-prilog je pokazao da laže. Nominujem Ivana i to je to - rekla je Milena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

Ivan Marinković još ni ne sluti da je direktno nominovan i da postoji mogućnost da upravo on napusti rijaliti. Kako su nominacije u Eliti subotom, voditeljka Ivana Šopić će na kraju večeri to saopštiti ukućanima, a svi željno iščekuju da vide Ivanovu reakciju, s obzirom da je prošli put na njegovom mestu bila njegova supruga, Jelena Ilić Marinković.

Inače, Ivan svakodnevno ima sukobe sa Miljanom Kulić, majkom njegovog deteta, ali i sa ostalim ukućanima, te su oni odlučili da mu se osvete upravo na ovaj način - direktnom nominacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading