OBEZBEĐENJE HITNO ULETELO U BELU KUĆU, PA ZAUSTAVILO PROGRAM: Miljana Kulić doživela pomračenje i napravila haos u emisiji!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je pobesnela zbog Ivanovog priznanja, usledio lom.

OBEZBEĐENJE HITNO ULETELO U BELU KUĆU, PA ZAUSTAVILO PROGRAM: Miljana Kulić doživela pomračenje i napravila haos u emisiji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca", Miljana Kulić i Ivan Marinković su podigli ukućane na noge svojim žestokim sukobom, zbog kog je u jednom momentu uletelo obezbeđenje u Belu kuću, kako bi sprečilo ozbiljniji okršaj:

- Pošto ste u braku i vezi pet godina, koliko ste alimentacija plaćali Željku? - pročitala je pitanje voditeljka.

- Jelena nema ništa sa tim. Ja alimentaciju nisam plaćao, jer je nisam imao prava. ja sam NN u njegovom životu. Mi smo kontakt počeli prošle godine i to se zna. Meni ne pada na pamet da se ponašam kao neki - rekao je Ivan.

 

- Kada je dete dolazilo kod nas, uvek je dobijalo poklone, ja bih to kupovala svima, a ne Ivanovom sinu. Njema je smetalo što Ivan nije dao pare za organizaciju rođendana, a oni su to sami organizovali. Priča se da je Ivan pozajmio pare, ja sam to ovde saznala. Mi smo detetu kupovali i igračke i poklone. Ja sam Ivanu rekla da šalje poklone Željku to je i uradio dok je bio ovde - rekla je Jelena.

- Što nisi poslao poklon Željku za Novu godinu? - upitala je voditeljka.

- Zato što nisam hteo - reka je Ivan.

- Od ovih klošara ništa nije bilo potrebno. Njega nikada neće biti kraj Željka, i neće biti, loš je ćovek - rekla je Miljana.

- Ja sam došao da donesem pakete i poklone kada se Željko rodio - dodao je Ivan.

- On je lažov, stalno priča i laže govori loše protiv mene i moje porodice, biće tužen zbog toga - govorila je MIljana.

- Oni su oduzeli ovoj starateljstvo, oni nisu mogli da se pomire sa činjenicom da Željko ima moje prezime, pa su starateljstvo dali Mariji - rekao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading