JANJUŠ NAPENALIO ANELI: Zbog skandala u Eliti nastao TAJAC! Ne želi ni da je vidi (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.03.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo mu je bila kap koja je prelila čašu!

JANJUŠ NAPENALIO ANELI: Zbog skandala u Eliti nastao TAJAC! Ne želi ni da je vidi (FOTO)

Foto: Pink

Veza između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić već neko vreme prolazi kroz teške trenutke, a poslednjih desetak dana situacija je postala još napetija. Tokom sinoćnje žurke u Beloj kući, mnogi su primetili da je došlo do ozbiljnog kraha njihove ljubavi. Janjuš je napustio žurku i šetao imanjem, duboko razmišljajući o svemu što ga muči, dok se i Aneli povukla i sedela sa Miljanom Kulić, iznoseći svoje emocije.

Aneli je iskreno izjavila da je najgora za sebe i da je čak i najmanja sitnica dovoljna da poremeti njen odnos sa Janjušem. Međutim, ono što je šokiralo Kuliećevu jeste činjenice da oni već neko vreme ne komuniciraju.

- Ja sam najgora za sebe. Janjuša i mene poremeti najmanja sitnica. Od poziva mi ne pričamo. Nije ovo prvi put da sam reagovala tako, ali šta da radim, takva sam. Nisam naivna, ali neću nikom da se uvlačim - kazala je Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli priča sa Miljanom u pušionici

- Što je ljut Janjuš - upitala je Miljana.

- Jer ga nisam pozvala kad je Sita rekla da dođe... Ne znam šta da kažem - kazala je Aneli sva izbezumljena.

- Je l' si čula kad je Sita rekla da uđe u govornicu - upitala je Miljana.

- Nisam čula to. Od šoka nisam razmišljala o tome. Ja sam sam rekla iskreno kako jeste - istakla je Ahmićeva dok ju je cimerka gledala, sve vreme vrteći glavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading