MILJANA PRIZNALA KRIVICU PRED KAMERAMA: Pala u nikad veći OČAJ zbog šok odluke!

Autor:

Zadruga

06.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiglo je gorko kajanje!

MILJANA PRIZNALA KRIVICU PRED KAMERAMA: Pala u nikad veći OČAJ zbog šok odluke!

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić

Poslednjih dana, pažnju javnosti privlači ljubavna priča Miljane Kulić i njenog novog dečka, Darijana Radomirovića. Međutim, i pored spoljne idile, čini se da njihov odnos nije bez problema. Naime, Kulićeva je sa svojim cimerkama u rijalitiju, Milenom Kačavendom i Tamarom Glavonjić razgovarale o njemu, pružajući Miljani podršku i savete u vezi sa njihovim odnosom.

Miljana je istakla da se oseća krivom zbog svoje zaljubljenosti, dok je je Tamara poručila da ne sme sebe kriviti, te da će ona pronaći pravu ljubav upravo zbog svoje autentičnosti. S druge strane, Milena je istakla kako je teško poznatim ličnostima da pronađu osobu koja ih voli zbog onoga što jesu, a ne zbog njihovog statusa.

Ja sam kriva jer sam se zaljubila. Mene je po prvi put neko preveslalo - rekla je Kulićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić priča o Darijanu Elita

- Miljana, ti imaš ime i prezime i za tebe se zalepe upravo zbog toga. Ne smeš sebe nikako da kriviš. Ti ćeš naći svoju ljubav i to je tako - rekla je Tamara.

- To je problem poznatih. Zamisli kako je teško pevačicama da pronađu nekog kome se dopadaju, a ne nekog ko im se divi - kazala je Kačavenda.

Gadim se samoj sebi - rekla je Miljana.

- Možda namerno provovica i izaziva reakciju. Nije on baš tako blesav. Isterala si ga iz kreveta. Polako, pa ćemo da vidimo - zaključila je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading