BOLESNA ŽELJA MILJANE KULIĆ TERA JEZU U KOSTI: Saopštila produkciji ŠOK vesti!

Autor:

Zadruga

01.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje nije prebolela Zolu?!

BOLESNA ŽELJA MILJANE KULIĆ TERA JEZU U KOSTI: Saopštila produkciji ŠOK vesti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić je poznata javnosti po svojim kontroverznim nastupima u rijaliti programima, ali i po turbulentnom ljubavnom životu. Ona je oduvek bila predmet interesovanja medija i publike zbog svoje otvorenosti i iskrenosti, te je tako sada šokirala sve svojim izlaganjem.

Naime, tokom emisije "Pitanja gledalaca", gledaoci su imali priliku da postavljaju pitanja učesnicima, a Miljana je bila u centru pažnje. 

- Da li si predožila Drvetu da Darjan glumi Zolu samo jer si se u njega zaljubila jer liči na njega, samo je sto puta lepši? - glasilo je pitanje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

MIljana Kulić Elita

- Predložila sam to jer smatram da je to zanimljivo. Ovde ljudi ne mogu da dišu od zavisti. Vređaju porodicu, decu i najmilije. Od momenta kada smo ušli u vezu, samo gledaju kako će da nas ospore. Što se tiče emicija prema Zoli, nemam ih, totalno su nestale, jer sam se zaljubila u Darjana. Ne liči na Zolu. Ne igra rijaliti sa mnom, pažljiv je. Bog i šeširdžija! Apsolutno ništa sličnog nema, Darjan je priča za sebe, samo mi se ne dopada jer mnogo priča - kazala je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

MIljana Kulić Elita

- Rekao sam joj kad sam joj naporan da me pusti da pričam o drugim ljudima ovde. Za mene su rekli da sam Zola iz mlađih dana, ali ja ne mislim da sam ja to. Bolje spavam u vezi sa Miljanom. Pažljiva je ona prema meni, više nego ja njoj. Srećan sam i ispunjen pored nje. Stvarno se jako lepo osećam što se i vidi - istakao je Darjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

01.03.2024 05:08

NA ŽALOST, MILJANA JE PROMAŠENA INVESTICIJA...PROLUPALA JE TOTALNO I MISLIM DA JOJ NEMA POMOĆI...ALI ONA OVAKO BOLESNA TREBALO BI DA BUDE BRIGA PORODICE, ZBOG KOJE I JESTE U SVEMU OVOME, NA ŽALOST, A NISMO MI GLEDAOCI NI DUŽNI DA SLUŠAMO I GLEDAMO POREMEĆENU OSOBU...