"ŠTA JOJ JE SA OČIMA, KAO DA JE OD PLASTIKE!" Bivša rijaliti učesnica na meti kritika, a samo je ovo uradila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet izazvala burne reakcije!

"ŠTA JOJ JE SA OČIMA, KAO DA JE OD PLASTIKE!" Bivša rijaliti učesnica na meti kritika, a samo je ovo uradila! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Bivša učesnica Elite Dragana Mitar stavilaje neobična sočiva, pa se našla na meti kritika na društvenim mrežama jer izgleda previše plastično. Nju su napali ljudi jer je i ovako, po njihovom mišljenju, preterala sa estetskim intervencijama, ali se ona, kao po običaju, nije obazirala na ružne komentare.

- Šta uradi Dragana Mitar od sebe? Bila je lepa žena, ne znam što se ovako upropasti! Zbog ovih sočiva izgleda kao da je plastična lutka - bili su samo neki od komentara na Instagramu. 

 

 

Poznato je da je Dragana više puta išla na korekciju nosa. Smanjen nos i uvećane usne potpuno su uticali na izgled Dragane.Na poslednjoj objavi koju je stavila na Instagram vidi se kako je pozirala je u narandžastom komletiću. Duga smeđa kosa, prćast nosić i pune usne su sada njen zaštitni znak. Ne možemo reći ni da je neko može poznati po očima jer i njih krije iza sočiva.

Inače, Dragana je za Republiku skoro pričala da će ubuduće da izbegava da muva oženjene muškarce. 

Kajem se što sam ranije muvala oženjene, na kraju mi se to uvek obijalo o glavu. Onda sam kasnije shvatila da ja nisam jedini krivac u celoj toj priči. Taj ako je zauzet, a hoće vezu sa mnom, koja sam u tom trenutku slobodna, valjda treba da pazi više šta radi. Te veze uvek nekako počnu tako što i ne znam da postoji treća osoba, pa kad već uđemo dublje u vezu, ispostavi se da su oženjeni ili zauzeti. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading