OPERISALA SAM KUKOVE, ALI SAM GLAVU UPROPASTILA! Evo zbog čega se Anđela Veštica kaje, da može nikad ne bi otišla pod nož! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što se lica tiče, mislim da je trebalo mnogo manje intervencija nego što sam danas uradila, tvrdi starleta!

OPERISALA SAM KUKOVE, ALI SAM GLAVU UPROPASTILA! Evo zbog čega se Anđela Veštica kaje, da može nikad ne bi otišla pod nož! (FOTO)

Foto: ATA Images

Starleta i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica kaže da se sada kaje što je prepumpala lice filerima, pa tvrdi da bi svoju glavu bacila u smeće da može! Ona kaže da je mogla da ostane prirodna i da joj pojedini zahvati koje je radila kod plastičara nisu bili potrebni, međutim, sada ne može da vrati vreme.

- Uradila sam kukove, zapravo jedan transfer masti, jer je imam dosta. Htela sam da dobijem taj neki izgleda mi struk izgleda manji, a kukovi veći. Sve to mi se dopada, volim kako je ispalo, ali što se lica tiče, tu je skroz neka druga prića - rekla je Anđela u jednoj emisiji, pa je nastavila:

Foto: ATA Images

Anđela Veštica

 

- Što se lica tiče, mislim da je trebalo mnogo manje intervencija nego što sam danas uradila. Jagodice sam prepumpala, trebalo je da ostaanu manje i tu je sad jedan filer koji je trajan, ne može da se skloni tek tako, da se istopi. Nosem sam zadovoljna. Nisam htela da izgleda kao skakaonica, kao što devojke danas traže. Meni je baš lep. Imala sam problem i sa usnom, kada sam nešto prepravljala, pa sam morala posle da popunjavam neravnine.

Inače, ona je otkrila da ni sama ne zna koliko para zarađuje, a biznis je razvila na čuvenom sajtu za odrasle onlifans.

- Uspela sam mnogo da zaradim, čak ni ne brojim više svoj novac. Davno sam počela da radim na tom sajtu, još u vreme kad to u Srbiji nije bilo toliko popularno. Danas to rade devojke mahom, tako da je dobro i poželjno da dobro izgledate, ako hoćete da budete uspešniji - rekla je crnka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading