KARLEUŠA BESNI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Jasno poručila kako će proći svako KO SE USUDI da je uzme u usta, pa pomenula SEKIRU!

Autor:

Zabava

12.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena uputila prozivke svi ubeđeni da je u pitanju poznati voditelj i glumac.

KARLEUŠA BESNI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Jasno poručila kako će proći svako KO SE USUDI da je uzme u usta, pa pomenula SEKIRU!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Jelena Karleuša nedavno se osvrnula na konstantne negativne komentare koji je prate na društvenim mrežama. Kroz svoje objave na Instagram storijima, istakla je svoje iznenađenje zbog činjenice da mora da istražuje identitet ljudi koji je vređaju kako bi uopšte saznala o kome je reč. Njene reči su izazvale pažnju javnosti, a njen oštar jezik i direktan stil izazvali su različite reakcije.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša brutalno odgovorila na prozivke

-  Neverovatno mi je to da svaki put kad mi jave da me neko vređa u javnosti, ja moram da guglam to ime da bih uopšte ukapirala o kome je reč. Uvek vidim neke grozne likove, neke zadrigle, debele, neokupane muškarce koji imaju fizionomiju orangutana ukrštenog sa homosapijensom, nekakvi narkomani ili neke žene koje je plastični hirurg očigledno operisao sekirom, pa polio kiselinom. Ljudi, budite realni... Ja mogu iz sažaljenja da odgovorim, ali... Nekako ni to ne ide - napisala je Jelena bez dlake na jeziku.

 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragan Marinković Maca nedavno je ušao u sukob sa Jelenom Karleušom

Osim toga, nedavno se Jelena našla u sukobu sa Draganom Marinkovićem Macom

- Karleuša je ceo život gologuza. Prava je zloća otkako je ofarbala obrve u plavo. Njoj nikad nije dosadno, ona ujutru kad se vidi u ogledalu sigurno kaže: "Bože, jesam li ovo ja?" Svaki dan je u nekom drugom izdanju. Kratka, duga kosa, ofarbane obrve, ko će luđakinju više pohvatati... - ispričao je Maca u jednoj emisiji, a Jelena mu je odgovorila preko društvenih mreža:

- Šta ću kad nemam karijeru i hitove, nemam stila da se obučem, pa moram gologuza da se probijam. Maco, kako je kad noću razmišljaš o mom dupetu, uzbudljivo?! - odgovorila mu je bez dlake na jeziku.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading