SMEJU MI SE IZA LEĐA I HRANE SE MOJOM NESREĆOM! Aneli razočarana u cimere posle haosa s Janjušem! Poručila im samo jedno!

Autor:

Zadruga

18.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par i dalje ima nesuglasice!

SMEJU MI SE IZA LEĐA I HRANE SE MOJOM NESREĆOM! Aneli razočarana u cimere posle haosa s Janjušem! Poručila im samo jedno!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Aneli Ahmić požalila se Marku Janjuševiću Janjušu da joj se cimeri krišom smeju nakon svađe koju su njih dvoje imali. Ona mu je rekla da je primetila zle poglede, a on ju je ubeđivao da ne treba da je zanima ko joj šta misli.

- Videla sam kako se slade kad se ti i ja raspravljamo. To nije normalno da neko toliko bude zao! Kao da oni nikad svađu nisu imali. Jezive stvari se dešavaju, ne mogu da trpim ove koje nam se za stolom smeju, a iza leđa se kikoću! Kao da ovde nema ogledala, tako se ponašaju - rekla je ona, a bivši košarkaš se nadovezao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Kažem ti lepo da ne treba da te zanima šta će ko ovde da misli o tebi. Nisi tu zbog toga, treba da gledaš sebe. Već smo više puta pričali o tome da ne praviš iste greške. Ne znam šta se desilo sa onom Aneli s početka rijalitija. Sad si razdražljiva i sve te nervira i sve ti smeta. Ne možeš tako! Moraš da budeš pri sebi i da nastaviš dalje bez bilo kakvog poljuljanog samopouzdanja

Podsećamo, svađa para počela je oko upaljača, pa se sve nastavilo i posle tokom večeri.

Moj je upaljač, šta je sporno? Morala sam da uzmem jer i oni meni uzimaju stvari. Samo sam nadoknadila i vratil uzeto - rekla je Ahmićka, a Janjuš se nadovezao:

Što govoriš da je tvoj upaljač? Kako možeš da govoriš da je tvoj upaljač, a da nije? Ako hoćeš da kradeš upaljače, ti to uradi. Nikoga neću da trpim. Da te volim najviše, neću da te trpim. Da si najbolja na svetu ne... Ne dopada mi se što si zla! Ako ti se ne sviđa što ti skrećem pažnju na ovo, onda idi dalje. Idi od mene, ima ko hoće da me trpi, ti piči!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading