ONI SU PRVI SVINGERSKI PAR U ELITI! Ukućanima pale vilice nakon ŠOKANTNOG PRIZNANJA, a tek da čujete KAKVE GADOSTI ona voli!

Autor:

Zadruga

16.02.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica i Terza svakodnevno intrigiraju javnost svojim odnosom.

ONI SU PRVI SVINGERSKI PAR U ELITI! Ukućanima pale vilice nakon ŠOKANTNOG PRIZNANJA, a tek da čujete KAKVE GADOSTI ona voli!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images, PINK

Bora Terzić Terza i Milica Veličković već neko vreme intrigiraju javnost svojim turbulentnim odnosom, te se njihove verbalne rasprave često završe veoma burno. Međutim, sada je ovaj par otišao korak dalje i Milica je pred svima priznala da su oni kao svingeri, te da svako može da radi šta hoće u vezi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Terza i Milica prvi svingerski par u Eliti

- Ne smeta mi što moj dečko gleda druge devojke, on komentariše svaku ribu, ja tu ne vidim ništa loše. Iskreno volim kad je muškarac takav, nisam ljubomorna, čak i ja gledam druge muškarce dok sam sa dečkom i to me pali. Mi smo kao svingeri, sigurni ćemo to probati napolju, ako nam se ovde ne ukaže prilika - rekla je Milica i šokirala sve prisutne, a naburnije je reagovao Nenad Aleksić Ša, koji nije mogao da sakrije bes:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bora Terzić Tera se rasuo na komade kada se prisetio porodice

 - Ma bre, ovo nije normlno. Jel vi čujete šta ova žena priča. Ne smeta joj da joj dečko muva druge ribe. Ovo je bolest, ne mogu da shvatim ove ljude. Ona je bolesna. Čuj svingeri, to su bre budale. Kakva je to ljubav kad nema ni malo ljubomore i kad ti je ok da ti dečko muva drugu na tvoje oči, a ti kao uživaš u tome. Devojka je ozbiljan pacijent.

Inače, Milica je nedavno u jednoj emisiji obrukala Terzu, te mu nabila rogove kada mu je priznala da je pre njega bila sa više od 10 muškaraca, dok je on voditeljku par minuta ranije ubeđivao da njegova devojka nije imala više od pet muškaraca u životu i ispao smešan.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milici Veličković ne smeta da joj dečko gleda druge devojke

Vaša partnerka je u životu imala više od pet, više od 10 ili manje od 30 partnera - bilo je sledeće pitanje, na koje su oboje davali odgovor.

Milica je priznala da je imala više do 10 partnera, a Bora je stavio da je imala više od pet.

 - Ja prvi put čujem ovu informaciju, pričala mi je sasvim nešto drugo - čudio se Bora.

Ovde se misli sa momcima sa kojima sam bila, ne misli se samo na se*ualne odnose - branila se Milica.

Mislio sam da se misli samo na odnose - nastavio je Terza, a Milica je odbrusila: 

Pazi, ja ne mogu da kažem sa koliko sam muškaraca imala se*s!

Ona mu se zatim nasmejala u lice, a Terza je ostao u šoku nakon skandaloznog saznanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading