EVO ŠTA JE MIKSI RADILA PRED POVRATAK U ELITU: Zaboleće vas stomak od smeha zbog ovog klipa nakon HAOSA sa Zolom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka se na velika vrata vraća u Belu kuću, gde će joj ovakve i slične scene postati svakodnevnica.

EVO ŠTA JE MIKSI RADILA PRED POVRATAK U ELITU: Zaboleće vas stomak od smeha zbog ovog klipa nakon HAOSA sa Zolom! (VIDEO)

Foto: Pink

Dok se Miljana Kulić, koja je nedavno diskvalifikovana iz "Elite", danas uveliko sprema za svoj večerašnji povratak u Belu kuću, društvenim mrežama kruži njen urnebesni video.

Naime, tokom njenog boravka u spoljnom svetu Miksi je postala glavna zvezda na TikToku.

Nedavno se pojavio snimak na kome Milja internacionale, kako su je prozvali korisnici društvenih mreža, uči Norvežanku da otpeva veoma zahtevnu pesmu "Molitva", sa kojom je  srpska pevačica Marija Šerifović 2007. godine pobedila na Evroviziji.

- Bože, Gospode, jao - prokomentarisala je obeshrabrena Miksi nakon niza bezuspešnih pokušaja da se sporazume sa Norvežankom, koja je na kraju i sama prasnula u smeh.

Ovaj klip je za kratko vreme postao viralan i oduševio javnost.

 

 

 

Komentari na ovaj video snimak su bili veoma pozitivni, a Miljana je još jednom uspela da nasmeje čitavu naciju.

Inače, njen povratak u rijaliti je bio predmet mnogih spekulacija, s obzirom na to da je više puta pominjala povratak, pa zatim demantovala sebe. Međutim, Miljana je potvrdila da se večeras vraća u rijaliti, što je izazvalo dodatno uzbuđenje među njenim pratiocima.

Nešto kasnije oglasila se i produkcija TV Pink, koja je takođe najavila Kulićkin večerašnji povratak. Ostaje da vidimo kakav će uticaj njen povratak imati na dalji tok rijalitija.

Republika

Foto: printscreen/TikTok/mixy.live

Miljana Kulić iz "Elite" otišla zbog Zole, pa onda otišla i od Zole

Podsetimo, ona je sama priznala da je namerno napravila situaciju da bude diskvalifikovana kako bi se napolju videla sa Lazarom Čolićem Zolom, zbog kog je odmah po izlasku zapucala u Beč.

Međutim, pošto sa njim nije uspela da ostvari odnos kakav je zamišljala, vratila se u Niš, a produkcija TV Pink joj je dala novu šansu da se takmiči u "Eliti".

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading