BLUD I NEMORAL ANITE STANOJLOVIĆ: Skandal u programu uživo, zbog brutalnih reči ne zna gde udara!

Autor:

Zadruga

08.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan i Jelena Marinković saterali Anđelovu devojku u ćošak!

BLUD I NEMORAL ANITE STANOJLOVIĆ: Skandal u programu uživo, zbog brutalnih reči ne zna gde udara!

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" ušli u brutalan sukob sa Ivanom Marinkovićem i njegovom suprugom Jelenom. Anita i Ivan su jedno drugom izneli žestoke optužbe. 

Anita je tokom svađe Ivanu prebacila što je vodi računa o svoja dva deteta, dok je onprotiv nje iskoristio broj parntera sa kojima je bila u prethodnoj sezoni. 

- Ne zanima me stvarno šta će buđola i trol da kažu, nama je predivno u ljubavi, oni su se tukli u prethodnim sezonama, a mi uživamo u ljubavi - govorila je Anita. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ivan Marinković

- Pa i ti si se j*bala sa njih četvoro u prethodnoj sezoni, tako da sve to pada u vodu što pričaš, ja nemam problema ni sa kim. Zola te je iskoristio kako bi pravio Miljanu ljubomornom, tako da je meni to dno dna. I onda sad morališeš nešto ovde drugim učesnicima - uzvratio je Marinković. 

- Vređala si svoju majku, mene je bilo žao šta je ta žena slušala kod svoje kuće , nisi imala empatije ni prema njoj. Ti gaziš preko svih zbog svoje koristi, pričala si svašta o svojoj majci i o bivšem mužu, kako se loše ponaša prema svom detetu - odbrusila je Jelena.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ivan Marinković i Jelena

Inače, Anita i Anđelo već danima imaju svađe sa Jelenom i Ivanom, jer su njih dvoje na strani Jovane Tomić Matora, a i za njihovu vezu smatraju da nije iskrena i da su spremni sve da rade kako bi bili glavna tema u rijalitiju i imali brojne fanove. 

Njihove svađe su iz dana u dan sve burnije, a većina publike na društvenim mrežama komentariše da će te svađe biti sve gore i burnije i očekuju da svašta nešto još možda da se sazna iz tih sukoba. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading