OSVANULO OPROŠTAJNO PISMO BIVŠEG ZADRUGARA! Javno se pozdravio sa svima: Volim vas puno (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije više mogao da izdrži!

OSVANULO OPROŠTAJNO PISMO BIVŠEG ZADRUGARA! Javno se pozdravio sa svima: Volim vas puno (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Bivši učesnik rijaliti šou-programa "Zadruga", Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac, objavio je na društvenoj mreži Instagram obaveštenje koje je iznenadilo njegove fanove i verne pratioce. Naime, on se ovim putem javno oprostio od socijalne platforme TikTok, na kojoj je bio izuzetno aktivan, međutim, kako je odlučio, više ne želi da bude deo nje zbog nasilja i svakojakih negativnih stvari koji mladi tamo plasiraju.

Zoki je istakao da sebe više ne vidi tamo, ali da će nastaviti da se druži sa svojim fanovima putem drugih društvenih aplikacija.

Republika

Foto: instagram.com/zoki_sumadinac_

Obaveštenje Zokija Šumadinac na Instagramu

- Dragi moji, želim da vas obavestim da od 1. februara 2024. godine nisam na TikToku i da su svi ostali profili lažni. Ne želim da se više vraćam na pomenutu aplikaciju iz razloga što previše dece i mladih prikazuju nasilje i zaista ogavne stvari. Zbog svega toga jednostavno ne vidim sebe na toj mreži. Družimo se putem Instagrama, Fejsbuka i televizije. Puno vas volim i svima želim od srca sve najbolje - istakao je Zoki u svojoj objavi na pomenutoj socijalnoj platformi.

Republika

Foto: Youtube.com/sezam produkcija

Zoki Šumadinac peva pesmu "Autotjun"

Podsećanja radi, pevač i bivši rijaliti učesnik "Zadruge", Zoran Zoki Šumadinac, preko noći postao je viralno poznata osoba, zbog pesme "Autotjun", koji se i danas vrlo često može čuti u diskotekama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading