JANJUŠ MUVAO IVU GRGURIĆ ŠEST DANA NAKON SMRTI BRATA: Nije sačekao ni da se OHLADI, isplivao jeziv sadržaj PREPISKI!

Autor:

Zadruga

06.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno priznanje Ive Grgurić od kog podilazi jeza, da li je moguće da je Janjuš ovako nešto uradio?!

JANJUŠ MUVAO IVU GRGURIĆ ŠEST DANA NAKON SMRTI BRATA: Nije sačekao ni da se OHLADI, isplivao jeziv sadržaj PREPISKI!

Foto: Instagram, ATA Images, ST/B. Jovanović

Iva Grgurić, poznata po svom učešću i pobedi u rijalitiju, stekla je ogromnu popularnost među gledaocima, ali se nakon toga povukla iz javnog života. Umesto toga, posvetila se biznisu, radeći kao model i vlasnica uspešnog salona za ulepšavanje u prestonici. Međutim, sada je javno pred kamerama otkrila da joj je bivši cimer Marko Janjušević Janjuš muvao, i to samo šest dana nakon što je njegov rođeni brat Mihailo oduzeo sebi život vešanjem.

Naime, kako je pobednica treće sezone "Zadruge" priznala, ona se najpre javila bivšem košakrašu kako bi mu izjavila saučešće, na šta je on odgovorio pozivima da se vide i provedu vreme zajedno dok je bio odsutan iz rijalitija "Elita".

Republika

Foto: Instagram.com

Iva Grgurić priznala da ju je Janjuš muvao nakon smrti brata

- Sad ću iskreno da ti kažem, Janjuš mi je poslao poruku nakon šest dana od smrti njegovog brata. Nažlaost, to je stvarno katastrofa šta mu se desilo, velika nesreća... Jako mi je žao zbog toga. Ja sam mu poslala poruku kada sam čula za tu vest, izjavila mu saučešće, rekla mu da mi je jako žao, a on me je pitao da li želim otići sa njim na piće, na večeru - otkrila je Iva, te istakla kakve poruke joj je slao Janjušević:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Janjušev brat Mihailo je izvršio samoubistvo

- Rekla sam mu da tako nešto ne želim, jer ne želim da budem viđena i da provodim vreme sa zadrugarima. Rekla sam mu da mi ne zameri, ali me je njegov potez iskreno iznenadio i razočarao. Bilo je tu još nekih komentara, reagovanja na neki moj "stori", neki neumesni komentari... Ja nisam to očekivala, bila sam u šoku, iskulirala sam to i samo sam ga pitala da li je dobro, da li je bolje nakon tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Slovenka

06.02.2024 21:30

Ovo bi Aneli trebala znati.Iva svaka cast na iskrenosti .

Odgovori 13 1
zna

07.02.2024 00:12

Janjus da je do nje lako doci Cuj ona nije zelila hahaha

Munja

07.02.2024 01:35

Konjus je klasicni primer seljdzuka koji sebe smatra vrlo bitnom rijaliti zvezdom. Cak mu se prividja i pobeda u tandemu sa Ana.nom. Bice al' u k....

ti si covece

07.02.2024 23:29

@Munja - bas prolupo auuuu lele tebi