SNIMAK KAO IZ FILMA "ISTERIVANJE ĐAVOLA": Aneli Ahmić se BACALA po Eliti, ispuštala JEZIVE KRIKE!

Autor:

Zadruga

27.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić uplašila sve svojim ponašanjem!

SNIMAK KAO IZ FILMA "ISTERIVANJE ĐAVOLA": Aneli Ahmić se BACALA po Eliti, ispuštala JEZIVE KRIKE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Prošle noći Aneli Ahmić doživela je pomračenje, nakon što ju je Marko Janjušević Janjuš izbacio iz prostorije za pušenje. Sve je počelo kada se iznervirao zbog Maje Marinković i njenih komentara, pa nije mogao da izdrži, već je otišao da se smiri. 

Aneli mu je prišla, ali njena pojava mu u tom trenutku nije prijala, pa ju je na monstruozan način izgurao napolje. To je nju povredilo, te je ota otrčala u spavaću sobu i počela da kuka iz petnih žila. Lepi Mića i Žana Milinković Đorđević Omnia pritrčali su kako bi pokušali da smire Aneli, ali ona nije mogla da dođe sebi od suza, u koje mnogi nisu ni poverovali. 

 

- On mene bruka! Je l' tako moguće? Bruka me! Išla sam! Mićo, one su krive! Došle su da ga isprovociraju! Rekao je da se iselim! Da li vidiš šta mi radi? Zašto se dere na mene? Zašto? - kukala je Aneli na sav glas.

- Šta sam mu ja uradila? Samo sam sela pored njega, provociraju ga, jesi li videla? Ja mu govorim da vidi šta su napravile! - nastavila je da kuka Aneli. 

- Ako vidiš da nekome nije sad trenutak, sačekaš da prođe emisija, pa mu priđeš - dodala je Žana.  

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Zadruga

 

- Nisam mu ništa napravila! Nije dobro! - urlala je Ahmićeva, a mnoge je ova scena podsetila na film ,,Isterivanje đavola". 

- "Ova se bacaka ko da je đavo u njoj", "Jesu li ovako izbacivali đavola u filmu?", "Kako glumi žrtvu", "Ova žena je blam" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nadica

28.01.2024 02:28

Pa ona slika u stanu, sa Karamujićem nije bilo venčanje, nego isterivanje đavola iz Aneli, što je i sam Karamujić izjavio - da ih nije venčao!!!

dušanka

28.01.2024 05:28

OPSEDNUTA JESTE MAJOM, PRATILA JU JE GODINAMA...ALI NIKAD NE MOŽE I NEĆE BITI KAO ONA...ISKRENA, ORIGINALNA...ONA JE FOLIRANT, PRODANA DUŠA, KOPIRA JE, ALI BEZUSPEŠNO...JADNA JE...

Snezana

28.01.2024 10:51

Krizira Heroina klosarka!