OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O MILJANI KULIĆ: Nakon diskvalifikacije, ZVANIČNO je stiglo obaveštenje!

Autor:

Zadruga

27.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić objavila fotku zbog koje su svi završili u suzama.

OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O MILJANI KULIĆ: Nakon diskvalifikacije, ZVANIČNO je stiglo obaveštenje!

Foto: e-stock

Miljana Kulić

Rijaliti zvezda Miljana Kulić otvorila novi profil na društvenoj mreži Instagram nakon diskvalifikacije iz rijalitija "Elita". Potom je kao prvu objavu objavila sliku iz detinjstva na kojoj su ona i njen otac Siniša Kulić. Slika je sve rastužila i dirnula u srce, a komentari su se nizali jedan za drugim.

Nakon turbulentnog učešća u rijalitiju "Elita", Miljana Kulić je odlučila da otvori novi profil na popularnoj društvenoj mreži Instagram. Mnogi su sa nestrpljenjem očekivali njen povratak na društvene mreže, a ona ih nije razočarala. Njen prvi potez bio je objavljivanje emotivne slike iz detinjstva, koja je izazvala lavinu reakcija među njenim pratiocima.

 

 


Na slici koju je Miljana podelila sa svojim pratiocima, vidimo nju kao malu devojčicu kako se smeje pored svog oca Siniše Kulića. Atmosfera na slici je toplo porodična, a osmesi na njihovim licima odišu iskrenom srećom. Mnogi su bili dirnuti ovom slikom koja je pokazala drugačiju, osetljivu stranu Miljane, koja je često bila meta kontroverzi i medijskih spekulacija.

Kako je slika postala dostupna javnosti, komentari su se nizali jedan za drugim. Mnogi pratioci su izrazili saosećanje prema Miljani i njenom ocu, ističući koliko ih je slika dirnula. Takođe, mnogi su pohvalili hrabrost Miljane da podeli intimne trenutke sa svojim pratiocima, pokazujući svoju ranjivu stranu koja je često ostajala skrivena iza rijaliti kamere.

 

 

Foto: e-stock

Miljana Kulić diskvalifikovana


Ovim emotivnim potezom, Miljana Kulić je započela novo poglavlje na društvenoj mreži Instagram. Njeni pratioci s nestrpljenjem očekuju nove objave i nadaju se da će imati priliku da bolje upoznaju osobu iza medijske slike. Ova slika iz detinjstva definitivno je pokrenula mnoge emocije i pokazala da iza svake javne ličnosti stoji jedna privatna, emotivna priča.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading