NAJNOVIJE INFORMACIJE O MILJANI KULIĆ: Marija strahuje da joj ćerka može IZGUBITI ŽIVOT, plaši se šta će se desiti!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić ne krije strah!

NAJNOVIJE INFORMACIJE O MILJANI KULIĆ: Marija strahuje da joj ćerka može IZGUBITI ŽIVOT, plaši se šta će se desiti!

Foto: printscreen/TVPink

Miljana je povredila nogu pred ulazak u Zadrugu

Jedna od najpoznatijih učesnica rijaliti programa "Zadruga", Marija Kulić, izazvala je buru reakcija na društvenim mrežama kada je javno izrazila svoju zabrinutost za zdravstveno stanje svoje ćerke Miljane. Na svom Instagram profilu, Marija je podelila fotografiju istraživanja o broju ljudi koji su preminuli usled komplikacija nakon operacije želuca, iste vrste operacije kojoj je Miljana bila podvrgnuta.

Miljana Kulić, takođe poznata po učešću u rijaliti programima, nedavno je prošla kroz tešku operaciju želuca koja je dovela do niza komplikacija. Ova mlada učesnica se borila za svoj život, a njeni zdravstveni problemi su izazvali veliku zabrinutost kod njene porodice, ali i kod brojnih fanova koji prate njen život putem društvenih mreža.

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram

 


Nakon što je Marija podelila navedenu fotografiju i izrazila svoje strahovanje za zdravlje svoje ćerke, mnogi pratioci su pružili podršku Miljani i njenoj porodici. Mnogi su istakli važnost brige o zdravlju, kao i podršku koja je neophodna u teškim trenucima.

Ova situacija je podsetila javnost na važnost brige o zdravlju, kao i na ozbiljnost operacija i njihovih mogućih posledica. Zdravlje treba da bude prioritet, kako za pojedince tako i za njihove porodice, te je važno pružiti podršku onima koji prolaze kroz teške zdravstvene izazove.

Foto: e-stock

Miljana Kulić diskvalifikovana

 


Zabrinutost Marije Kulić za zdravlje njene ćerke Miljane je razumljiva s obzirom na tešku situaciju kroz koju je Miljana nedavno prošla. Nadamo se da će ova hrabra mlada žena uspeti da se oporavi i da će njena porodica pronaći snagu da joj pruži svu potrebnu podršku u ovim teškim trenucima.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sok

24.01.2024 12:00

Kakva hrabra mlada zena? Zena agresivna, glupa, bezobrazna, lazljiva.

Odgovori 15 1
Bas

24.01.2024 13:47

Sram vas bilo, vas koji kilicku nazivate "hrabrom mladom zenom". Jel se njena hrsbrost ogleda u rzbijanju glava ,stiklom, soljama, bubicama. Izgleda da vam se to dopada.

Odgovori 14 3
duja

25.01.2024 20:16

Šta je marija treba pltiti 100000 pa ti došla muka.Miljanu si bolesnu poslala u zadrugu a sad kukaš bolesna je. A i vi novinari menjajte temu,dosdište bre više i bogu i narodu.

Odgovori 13 3