KULIĆIMA PRETE SPALJIVANJEM KUĆE DO TEMELJA: Marija zvala POLICIJU, u sve umešano ime Miljaninog BIVŠEG!

Autor:

Zadruga

15.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatična situaciju u Nišu ispred doma porodice Kulić.

KULIĆIMA PRETE SPALJIVANJEM KUĆE DO TEMELJA: Marija zvala POLICIJU, u sve umešano ime Miljaninog BIVŠEG!

Foto: Pink

Nakon što se saznalo da takmičarka ,,Elite" Miljana Kulić nije trudna sa Lazarom Čolićem Zolom, koji se diskvalifikovao svojevoljno iz rijalitija, ona je javno iznela niz pretnji, pa je pozvala ljude da njemu i njegovim najmilijima polome ruke i noge, piše Star. 

Kada je to čuo, Zola je odmah pozvao Mariju i rekao jojo da ne zna na koje ljude Miljana poziva, alid a bi najbolje bilo da ona i Siniša ajvno kažud a niko ne sluša njihovu ćerku id a nikome ne sme da fali dlaka s glave. Marija mu je drsko na to odgovorila da se nada da je čuo ko je trebalo da čuje i da on zaslužuje da ga kastriraju.

Foto: Pink, ata images

Miljana Kulić I Lazar Čolić Zola

 

Kako otkriva izvor za pomenuti mediji, Zola je poslao svoje drugare u Niš, ispred kuće Kulića koji su nosili crne kape na glavi kako bi uplašili Miljaninu porodicu. 

- Došli su sa tri automobila i stali ispred kuće. Izašli iz auta i oplolili kapiju. Zvonili su, vikali i svirali iz kola. Marija je naišla iz grada i nije joj bilo svjeedno. Govorila je da će zvati policiju. Jedan momak joj je rekao da se ne boji, da neće da joj urade ništa, ali da bi bolje bilo da se Zolino ime ne pominje. Marija se tada pravdala da je Miljana u afektu izgovorila pretnje i da nema potrebe da se nastavlja ta priča. U jednom momentu iz dvorišta je izašao i Siniša koji je lošeg zdravlja i njemu su rekli da ostave Zolu svi na miru i da će im kuća izgoreti do pepela ako Zoli bude falila dlaka sa glave - priča izvor za Star. 

Foto: Pink

Miljana Kulić I Lazar Čolić Zola

 

Marija je pozvala policiju čim su ljudi otišli, ali nije imala dokaza da ih je poslao Zola, jer se on u tom trenutku nalazio u Beču, gde je otišao posle diskvalifikacije u rijalitiju. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milivoje

16.01.2024 23:07

Ee dobro je da posle 8 godina neko i Kulicima pripreti,a ne samo oni da maltretiraju i da se izivljavaju nad nemocnima tamo.Svaka im cast,a toj zloj baki bi bilo bolne da poruci svojoj cerki na mobilni(posto ga ima u zadruzi),da zacepi usta oko nekih stvari,jer se Colic probudio i ne da na sebe.Svaka vam cast