MILJANA SE SKINULA U PROGRAMU UŽIVO! Kamera zabeležila skandalozan potez, narod zgrožen: KOBILO LUDAČKA, GLEDA TE SIN! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi gledaju i ne veruju, Kulićeva ponovo zgrozila javnost!

MILJANA SE SKINULA U PROGRAMU UŽIVO! Kamera zabeležila skandalozan potez, narod zgrožen: KOBILO LUDAČKA, GLEDA TE SIN! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna rijaliti učesnica Miljana Kulić oduvek je važila za jednu od najbitnijih takmičara ovakvog formata, a pored humora, drame i ljubavnih odnosa publika često komentariše njen fizički izgled, koji se menjao iz godine u godinu. 

Kulićeva je pred ulazak u "Zadrugu 6" odlučila da smanji želudac, a opasan zahvat umalo ju je košta života. Iako se na samom početku rezultaciji operacije nisu primećivali, u poslednje vreme njena linija je česta tema komentarisanja na društvenim mrežama, a publika ne može da veruje kojoj brzinom se Miljana "istopila" i usavršila svoj izgled. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, TV Pink/printscreen, instagram

Miljana Kulić

Kulićeva iz dana u dan sve više oduševljava svojim fizičkim izgledom, pogotovo kada obuče usku haljinu ili mini suknju i na taj način još više istakne promenu koju je napravila nakon operacije smanjenja želuca. 

Koliko je Miljana ponosna na svoj trenutnu izgled govori i njeno ponašanje u rijalitiju, kao i sve provokativnije odevne kombinacije koje bira. Međutim, Kulićeva ponekad zna i da pretera što je pokazala juče tokom glasanja za najveću izdajicu, kad je usred sastanka tokom uživo programa podigla svoju haljinu i u emisiji ostala samo u brusu i gaćama. 

Republika

Foto: Tv Pink

Miljana Kulić se skinula u programu uživo

Kako je to izgledalo možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- "Psihijatrija, pojačajte joj one nove lekiće", "Kakvo opravsanje će sada imati Marija Kulić?", "Bolesna pijandura", "Ološ", Kobilo ludačka, gleda te sin bolesnice fuj" - glasili su neki od komentara ispod obe objave. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading