MARIJA KULIĆ BESNA KAO RIS: Šok vesti iz Niša, odmah ŠALJE TUŽBU!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Miljane Kulić presavila tabak!

MARIJA KULIĆ BESNA KAO RIS: Šok vesti iz Niša, odmah ŠALJE TUŽBU!

Foto: Nebojša Mandić, Pixabay.com

Nakon što je Vesna Rivas javno optužila Mariju Kulić da pije i kocka se, majka kontroverzne rijaliti učesnice Miljane Kulić se nije suzdržavala od oštrog odgovora.

Marija je, naime, istakla da Vesna pokušava da privuče pažnju na sebe kako bi ušla u rijaliti program "Elita" i tako obezbedila sebi medijsku pažnju, te da je sve što govori laž i tako iznela svoju verziju događaja.

- Kravuljina me mrzi, ja sam je urnisala kad je u "Parovima" napadala Miljanu i zbog mene je izašla. Ali moja Miljana je takva, sve oprašta, pa je ponekad posle zvala da pita šta će biti sa Zolom i slično... Ta kraviljina kaže da ja pijem i kockam se, ja nikad u kazino nisam ušla, sada i ne pijem, ponekad čašu vina, nekad sam mogla i tri vina... I to crna - rekla je Marija i dodala:

Republika

Foto: ATA Images/M.M.

Vesna Rivas

- Htela je da uđe u "Zadrugu" da kao brani Miljanu, a mene mrzi. A u stvari nema para, međutim, ne može jer je u svađi sa šeficom, šefice izvini... Opet širi laži o meni jer hoće u rijaliti, a ne može. Ide tužba!

Podsećanja radi, Vesna Rivas je više puta isticala da je Miljana žrtva svoje majke koja je gura u rijaliti zarad zarade i novca. Iako su ove optužbe izazvale pažnju medija, ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati ova priča i da li će se svađa između ove dve nekadašnje rijaliti ličnosti smiriti ili će eskalirati u još veći sukob. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cvele

16.01.2024 21:01

Ko su ove žene i kome su one važne, gomili budala koje nemaju šta da rade nego vise po društvenim mrežama i gledaju zadrugu