ČEKA SE REAKCIJA PINKOVE PRODUKCIJE: Isplivala istina o odnosu Anđela i Anite, kamera sve zabeležila - Matoru čeka PAKAO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak kruži društvenim mrežama, komentari se nižu kao ludi!

ČEKA SE REAKCIJA PINKOVE PRODUKCIJE: Isplivala istina o odnosu Anđela i Anite, kamera sve zabeležila - Matoru čeka PAKAO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca"Milan Milošević je Anđelu Ranković dao priliku da objasni odnos sa Anitom Stanojlović, a on je doneo odluku, koja je, u tom momentu, šokirala mnoge.

Naime, on je rešio da iznenada ozvaniči vezu sa Anitom, iako je dugo tvrdio da neće ući u vezu i da ga to ne zanima. Korisnici društvenih mreža su zaključili da je Ranković opipao teren i da je shvatio koliko zajedničkih fanova ima, te je odlučio da napravi rijaliti priču, koja bi ga mogla voditi do samog finala. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Anđela Ranković

Međutim, iako mnogi sumnjaju u njihovu iskrenost, postoji mnogo stranica na društvenoj mreži Instagram koji podržavaju ovu vezu. Oni su odlučili da im daju do znanja da imaju veliki broj fanova, tako što su napravili snimak koji pokazuje sve detalje njihovog odnosa, od Anđelovog ulaska, pa sve do današnjeg dana. 

Kako je večeras emisija "Gledanje snimaka" podrška se organizovala da u komentarima taguje članove Pinkove produkcije, u nadi da će videti njihov snimak i emotivati ga večeras. Iz sezone u sezonu ljubavni parovi imaju veliku podršku na društvenim mrežama i privlače veliku pažnju, a česti su trenutci kad emotivni video klipovi budu emitovani u programu uživo, što takmičarima da vetar u leđa da nastave da se bore za odnos koji su započeli. 

Ostaje da vidimo da li će večeras biti emotivan neki od ovih klipova i kako će Matora reagovati ako bude morala da se suoči sa svim intimnim momentima Anite i Anđela. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
AlexRa

04.01.2024 20:46

Fujčina na kvadrat!!! Aj da razumem loženje na ovog wanna be famous, nabedjenog lika (jeste dobar frajer), ali podrška za ovu mišoliku, pokvarenu, priglupu seljančuru, koja zna samo da frflja uvrede i širi noge... E, to je stvarno fuj, fuuj, fuuujjjj!!!!!!!!!!!!!

JA

04.01.2024 21:17

@AlexRa - AlexRa@ Bravo za komentar !

Zora

04.01.2024 21:10

Aneli je najveci idot,ima nove strvari koje nije ni obukla,oda u istim stvarima kao utvara,a njene stvari razgrabile elitarke i sepure se u njima, kao da su njiove