IVANU NE VOLIM NI DA ČUJEM IME: Goca Tržan opet oplela po bivšem mužu, pa otkrila JEDINU LEPU STVAR IZ PRVOG BRAKA!

Autor:

Zadruga

03.01.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica priznala da je u emotivnom smislu uletala iz greške u grešku.

IVANU NE VOLIM NI DA ČUJEM IME: Goca Tržan opet oplela po bivšem mužu, pa otkrila JEDINU LEPU STVAR IZ PRVOG BRAKA!

Foto: ATAImages

Pevačica Goca Tržan kaže da ne voli ni kad joj neko spomene ime bivšeg supruga Ivana Marinkovića, pa je otkrila da njihova ćerka Lena nema preterano blizak odnos s ocem.


- Nemam problem s prethodnim brakom sve dok mom bivšem ne pominjemo ime. Svi smo imali greške i pravimo greške u životu, to ništa nije sporno. Da se razumemo, nije on moja prva greška u emotivnom smislu. Bila je takođe jedna krupna greška pre njega i ja sam iz jedne greške uletela zapravo u istu grešku, ali je ona antipod, a antipodi su zapravo lice i naličje iste stvari - rekla je pevačica, pa dodala:


- Sve je to sada iza mene, a ono što mogu da kažem jeste da taj čovek, mislim na Marinkovića, nije dostojan deteta kao što je Lena. Naravno, brak s tim čovekom, kome ne volim da izgovorim ime, doneo mi je jednu divnu stvar, a to je moje dete i to će uvek tako biti.

 

Foto: RED TV Printscreen

Ivan Marinković sa drugom suprugom Jelenom ušao u "Elitu"


Podsećanja radi, Ivan Marinković, poznat kao bivši suprug pevačice Goce Tržan, odlučio je da se oslobodi etikete bivšeg muža i posveti se karijeri u rijaliti programima.

Nakon razvoda od popularne pevačice, Marinković je zakoračio u svet rijaliti programa, učestvujući u emisijama poput "Farme", "Parova" i nedavno "Zadruge 7 - Elita". Nedavno je sa sadašnjom suprugom Jelenom ušao u aktuelni rijaliti "Elita" na televiziji Pink.


Marinković je jednom prilikom otkrio da je bio veliki obožavalac Goce Tržan i da je imao priliku da je upozna kada je radio kao konobar u jednom beogradskom kafiću. 
Njihov susret se desio 2005. godine, kada je Goca često posećivala kafić, a interesantno je da je ona pokazala interesovanje za Ivana tako što je tražila njegov broj telefona od njihove zajedničke drugarice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

04.01.2024 05:05

I TI SI NJEGOVA GREŠKA...TO ŠTO SI SAD U NEKOM TZV.NORMALNOM ODNOSU NE ZNAČI DA SI MORALNA I VREDNA...KAO PEVAČICI SVAKA TI ČAST, NE ULAZIM U TO KAKO SI DOLAZILA DO SVOJIH USPEHA...CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO...ALI BI BILO POŽELJNO DA I TO SVE ISPRIČAŠ VAŠOJ ĆERKI...ON JE OTAC, SVIĐALO TI SE ILI NE...ŽALOSNO JE DA IMATE TAKAV ODNOS...