BRUTALNI OBRAČUN ANITINE MAJKE I MATORE: Angelina kao furija krenula na Tomićevu, totalni KOLAPS u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anite Stanojlović je stigla u Elitu, pa napravila totalnu pometnju.

BRUTALNI OBRAČUN ANITINE MAJKE I MATORE: Angelina kao furija krenula na Tomićevu, totalni KOLAPS u Beloj kući!

Foto: Pink

U toku su posete porodica učesnika Elite, a na red je došla porodica Anite Stanojlović. U rijaliti je ušla majka, Angelina, koja se momentalno obračunala sa ćerkom, zabranila joj se*sualne odnose sa Anđelom Rankovićem, pa se obratila Marku Đedoviću i Jovani Tomić Matoroj, nakon čega je usledila žestoka svađa:

- Izrečene su takve gadosti, svima ćeš poručiti da će biti tuženi zbog toga, ljudi podržavaju tvoju vezu sa Anđelom, samo bez se*sa. Da li si ti tako vaspitana? Đedović je poručio da želi tvom detetu smrt... A Jovana i ja samo na sudu možemo da se vidimo. Da li si došla da glumiš majmuna ovde? Za sve će na sudu da odgovoraju, nemoj blizu Đedovića da budeš, nema šta da budeš pored njih, neću da te vidim sa Jovanom, da li ti je jasno? - vikala je Anitina majka.

- Šta je bilo, bre? Lupa gluposti, samo neka tuži - ubacio se Đedović.

- Šta je bilo, došla si ovde da se svađaš? Pušite mi ku*ac, nećeš ući u rijaliti. Bila sam dobra kad sam trčala po bankomatima, tada sam vam valjala - uključila se Matora.

- Podržavam vezu sa Anđelom, samo bez se*sa. Zašto ideš gola? Valjda razmišljaš o svom detetu, Matora je govorila kako me je vodila po restoranima, kako ćemo se mi preseliti u Beograd, to nije istina. O tipovanju sada neću da pričam, jer ne smem da unosim informacije, a Ermina je iskopala sve - nastavila je Angelina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Au

31.12.2023 19:02

Au, kakva žena. Sad je jasno zašto je Anita ovakva. Samo interes a kad ga više nema, brani se , laži i gazi. Kaže žena nema seksa ako nisi u vezi, nisam te tako odgojila, ne šetaj gola...Smešno! Anita rodila maloletna a prošle sezone uskakala u krevet Zoli, Markoviću, Matoroj . Beži Anđelo ako imaš i gram mozga, ove nisu za Zvezdaru. Da li ste videli Matorinu majku? To je majka, žena, kraljica. Zabrinuta majka koja savetuje budalastu kćer , gospođa, kulturna i žena vredna poštovsnja. To je Matorina majka. Anitina majka mi deluje kao opajdara i prostakuša.