POGAZILA PO RODITELJIMA KAO NIKO: Anđelu majka sinoć molila da OTKAČI Bojanu, ona joj pred susret sa njom priredila PAKLENE SCENE!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučila da prati svoje srce i ignoriše sve što joj je majka rekla!

POGAZILA PO RODITELJIMA KAO NIKO: Anđelu majka sinoć molila da OTKAČI Bojanu, ona joj pred susret sa njom priredila PAKLENE SCENE!

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Šparavalo je donela hrabru odluku da ignoriše maminu pretnju i posluša svoje srce uprkos tome što joj je preko čestitke jasno stavljeno do znanja da se udalji od Bojane Pavlović. Ova hrabra odluka sigurno će imati uticaj na dalji razvoj njihovog odnosa, a mnogi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se situacija dalje odvijati, pogotovo jer danas porodice ulaze u "Elitu".

Inače, Anđelina majka se obratila kroz video poruku i iznela šokantne reči koje su uzdrmale celu prostoriju. Kad je Anđela upućulivale pozdrave članovima porodice, Bojanu je nazvialaazivajući je bolesnicom, nasilnicom i manipulatorkom koja im se gadi, zbog čega je njena majka najavila da će je se odreći ako ostane sa njom i da bi bolje bilo da joj je pucala u grudi. Ova poruka je izazvala neprijatnu tišinu među takmičarima. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Šparavlo i Bojana Pavlović

Pozdrav svima. Najviše pozdravljam Kačavendu, Lakića i Miću. Mićo, kako kažeš, Anđela nije l*zbejka, nego je ova bolesnica, nasilnica i manipulatorka koja nam se svima gadi uvukla Anđelu u ovu priču. Obrukala si se za vek vekova. Bolje da si tati i mami pucala u grudi, nego što si ovo uradila. Đoleta nemoj da sam te čula da si više spomenula, on ne zaslužuje ovakvu sestru. Od ovog trenutka , ne prekineš li ovu boleštinu, nikad nas više nećeš videti. Odreći ćemo te se javno. Jel ti to jasno? - rekla je Anđelina majka. 

Suočavanje Anđele i njene majke sigutno će biti jako burno, jer je i video čestitika bila najžešća od svih, ako se ona uopšte pojavi nakon svega što joj je ćerka priredila pred kamerama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading