DA LI SE JANJUŠ VRAĆA U ELITU? Ovaj odgovor sve zanima!

Autor:

Zadruga

28.12.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog tragičnog događaja u porodici morao je da napusti rijaliti takmičenje!

DA LI SE JANJUŠ VRAĆA U ELITU? Ovaj odgovor sve zanima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/instagram.com

Marko Janjušević Janjuš u nedelju je izvezden sa imanja u Šimanovcima nakon što se u javnosti pojavila vest da je njegov najmlađi brat, Mihailo Janjušević, izvršio samoubistvo. Janjuš je noć pred sahranu stigao u Prijepolje sa telom svog pokojnog brata. Juče je održana sahrana, sa koje je Republika donela ekskluzivan materijal, a potresan događaj jako je teško pao Janjušu i njegovom srednjem bratu Borisu. 

Međutim, mnogi se pitaju da li će se nakon ovoga Janjuš vratiti u "Elitu" i nastaviti takmičenje u Pinkovom rijalitiju. Kako je tokom prethodnih sezona takođe dolazilo do tragičnih događaja i smrti članove porodica stanara Bele kuće, takmičari su se nakon nekoliko dana vraćali na imanje u Šimanovcima. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/instagram.com

Marko Janjušević Janjuš i Mihailo Janjušević

Još jedan detalj dodatno je naveo javnost da veruje da će bivši košarkaš ponovo biti deo rijalitija, a radi se o razgovoru Marka Đedovića i Lepog Miće. Njih dvojica su komentarisali trenutak kad su mu spakovali stvari, a Đedović je otkrio da je napunio tri džaka, od kojih je na kraju samo jedan bio potreban da mu se iznese. 

Ja sam slučajno spakovao tri džaka. Trebalo je samo jedan džak sa osnovnim stvarima - rekao je Marko Đedović tada.

Produkcija televizije Pink još uvek nije izdala zvanično saopštenje, niti je poznato da li se Janjuš i kada vraća u takmičenje, a njegovi cimeri sa imanja u Šimanovcima ni nemaju predstavu kakva tragedija je zadesila njegovu porodicu i kroz šta trenutno prolazi bivši košarkaš. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zoran

28.12.2023 12:22

Vraća se nego sta život ide dalje nista nije kriv,sam je na sebe digao ruku

Sport

28.12.2023 13:20

A sta drugo da radi kada mu je to jedini izvor primanja a sada mora pomoci i zeni i kcerci i majci.Nadam se da ce mu zena oprati odjecu prije povratka u rijaliti da nece u neopranoj jakni sa sahrane otici tamo