JELENA I IVAN MARINKOVIĆ SU NOVI UČESNICI ELITE: Miljana će dožveti šok kada ih bude ugledala OVAKVE!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena i Ivan Marinković večeras ulaze u Elitu, najavili totalni haos na imanju.

JELENA I IVAN MARINKOVIĆ SU NOVI UČESNICI ELITE: Miljana će dožveti šok kada ih bude ugledala OVAKVE!

Foto: Instagram.com

Večeras je na imanje u Šimanovcima stigao poznati par Jelena Ilić i Ivan Marinković, postajući tako novi učesnici rijaliti šou-programa "Zadruga 7 Elita". Osim njih dvoje, na imanje je sa njima stigao i njihov verni pratilac - pas Beka, koji je za njih veoma važan.

Prilikom ulaska, Jelena Ilić se odlučila za elegantnu, crvenu toaletu neobičnog kroja, dok je Ivan Marinković došao u opuštenijem izdanju - košulji, pantalonama i patikama. Njihov stilski izbor sigurno će izazvati pažnju javnosti i komentara u narednim danima.

Podsetimo se Marinkovićeve izjave od prethodnog dana, kada je kratko poručio da se "još uvek ne zna da li ulaze ili ne". Međutim, njihov ulazak potvrdio je naša saznanja, a sada će imati priliku da pokažu svoje veštine i sposobnosti u okviru "Zadruge 7 Elita".

Pre ulaska, Jelena je isprozivala zadrugara Nenada Macanovića Bebicu, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti. Više detalja o ovom sukobu možete pronaći u odvojenom tekstu pod naslovom "Jelena Ilić pred ulazak u Zadrugu 7 Elitu udarila na Bebicu: 'Fali mu toplina doma Marije Kulić!'"

Ulazak Jelene Ilić i Ivana Marinkovića definitivno je izazvao interesovanje javnosti, a u narednom periodu sigurno će biti praćeni sa velikom pažnjom. Ostaje da vidimo kako će se njihov boravak u "Zadruzi 7 Elita" odvijati i kakve će sve situacije i sukobi biti deo njihovog učešća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading