"JANJUŠ KAD GOD ENU NAZOVE ŽENOM, ON JE ZGAZI" Oglasila se STRUKA povodom HAOSA u Eliti, Ša dobio debelo po nosu!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković bez dlake na jeziku!

"JANJUŠ KAD GOD ENU NAZOVE ŽENOM, ON JE ZGAZI" Oglasila se STRUKA povodom HAOSA u Eliti, Ša dobio debelo po nosu!

Foto: TV Pink/printscreen, Republika.rs

Bivši zadrugar Ivan Marinković nakon burnih dana u rijalitiju ,,Elita" progovorio je o mnogim odnosima. Među prvima je bio odnos Bojane i Anđele, te je istakao da ne veruje u njihovu romansu koja se desila pred milionima.

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Bojana i Anđela

 

- Katastrofa, nemam ništa protiv toga, ali to je sve kopija, ljudi to shvataju, koja bre gej veza... Ova maja Bojana je deklarisani gej, ja ne znam šta je sa ovim devojkama. Ti si jedna nesrećna osoba koja nema dovoljno ljubavi i ako vam je to uteha, žene su ostajale same kad ne mogu da nađu pravog muškarca - rekao je Ivan Marinković.

Potom se Marinković dotakao i odnosa Mione i Ša:

Foto: TV Pink/printscreen, Republika.rs

Nenad Aleksić Ša i Marko Janjušević Janjuš

 

- Veliko razočaranje je Nenad Aleksić Ša, rekao sam skoro da je čovek kao da nema 45 godina... Nema veze što se zaljubio u mlađu devojku, ali njegovo ponašanje je katastrofa, toliko grešaka da je napravio u životu, i da prvu ženu koju dotakneš je boginja i da je već ženiš - rekao je Ivan, pa prokomentarisao odnos Aneli i Janjuša:

- Ja sam rekao da je Janjuš zaljubljen i tačno se to desilo. Janjuš je balansirao zbog svoje žene, ja bih i drugima otvorio oči. Ti Enu nazivaš sve vreme i prošle godine i ove, svojom ženom, kad god je nazoveš svojom ženom, ti si nju zgazio. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading