URGENTNO PISMO PRODUKCIJE: Oni moraju hitno da NAPUSTE kuću, svima popadale vilice!

Autor: P. R.

Zadruga

09.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna odluka Velikog šefa zapanjila učesnike!

URGENTNO PISMO PRODUKCIJE: Oni moraju hitno da NAPUSTE kuću, svima popadale vilice!

Foto: youtube.com/pink.rs

Veliki šef je uputio novo pismo učesnicima u Beloj kući, a ovonedeljni vođa Marko Đedović je preuzeo ulogu čitanja pisma pred cimerima. Naime, kako se navodi, kuću Odabranih moraće da napuste oni koji nisu učestvovali u otkrivanju tajni pred Drvetom mudrosti, dok su pojedini takmičari sebi obezbedeli još nedelju luksuza.

- Draga Elito, juče je nekoliko učesnika među Odabranima odalo velike tajne drvetu mudrosti pa su tim priznanjima zaslužili i izborili se za ostanak u kući Odabranih. Međutim kako nisu svi učestvovali u ovome neće moći ni da ostanu svi u Odabranima - započeo je Đedović, te nastavio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović Elita

- Marko i Matora kao vođa i omiljeni ostaju u kući Odabranih, zatim Aneli i Janjuš kao i Miona i Sha takođe ostaju jer su se Aneli i Sha potrudili i onim što su ispričali kod Drveta mudrosti obezbedili sebi ostanak u kući Odabranih. Moramo da naglasimo da je Marko osim što je vođa takođe dao sve od sebe kod drveta mudrosti organizujući da ove velike tajne budu ispričane kod drveta, i time obezbedio sebi i omiljenom ostanak u ovoj kući. S obzirom na to da je ovih šest učesnika sebi obezbedilo ostanak u Odabranima na njima je sada sledeći zadatak: Marko, Matora, Aneli, Janjuš, Ša i Miona sada moraju dobro da razmisle, da se dogovore i donesu odluku koja dva para ili potencijalna para će od ponedeljka živeti sa njih šestoro u kući Odabranih.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elita 7 Zadruga

- Dakle, na njima je da odluče da li će to biti dva postojeća para, ili će ipak odlučiti da to budu učesnici koji se muvaju, flertuju, sviđaju jedno drugome i oni ih vide kao potencijalne parove. U kući Odabranih će od ponedeljka živeti 10 učesnika, što znači da ovih šestoro koje smo nabrojali treba da odluče koja četiri učesnika će sa njima živeti. Važno je da učesnici koje Odabrani izaberu budu već u paru ili ako to nisu po njima budu potencijalni ljubavni par. Dobro razmislite, nemojte brzo i olako doneti ovu odluku, vas šestoro možete glasati a možete se i dogovoriti koja 4 učesnika su po vama najbolji postojeći ili potencijalni ljubavni parovi koji treba od ponedeljka da žive sa vama u kući Odabranih. Pozdrav, Veliki šef - pročitao je Marko.

Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, Vajber.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading