OVAJ DATUM MENJA SVE U ELITI: Đedović obelodanio dva velike TAJNE!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko uveren da nakon ovoga više ništa neće biti isto!

OVAJ DATUM MENJA SVE U ELITI: Đedović obelodanio dva velike TAJNE!

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Đedović

Marko Đedović tokom sinoćne emisije u "Eliti" bio je jedan od sagovornika voditelja Darka Tanasijevića u "Šiša baru". On je komentarisao aktuelne teme u Beloj kući, a prvo se dotakao Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, koji nakon poslednje burne svađe još uvek nisu uspostavili komunikaciju. 

- Oni su osobe koji imaju emocije, on ne može sebi da dođe. Rekao mi je da je posle tri dana osetio nešto prema njoj. Radi se samo o tri dana, da ponovim. Ne može da se oporavi od ovoga što im se desilo, ali ne može da zaboravi na sve izrečeno. Bili bi zajedno, da nisu izrekli sve ono. Aneli je skontala da Janjuš sa njom nikada neće biti, to se sad i vidi. Ne remeti nju više njihov odnos kao na početku - govorio je Đedović, a onda se dotakao odnosa Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, koji je sve konkretniji, a emocije su sve očiglednije. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović

- Danas su joj stigle stvari, a ona je rekla da momak treba da joj donese ostatak, pa je on rekao: "Eto, ne treba da brineš". Oni čekaju Novu godinu. Oni ne vide nas, niko ih ne zanima. Ja s njom pričam, a on joj se obrati, izignoriše se naša priča, njih dvoje nastave svoje. Oni pričaju samo da bi pričali, to je ta njihova priča sumanuta. Nema više kočnica, pitanje je dana kad će ući u vezu. Oni se ponašaju kao da su u vezi već godinama - rekao je Marko Đedović. 

Ova dva odnosa privlače veliku pažnju kako javnosti tako i takmičara, jer su Miona i Ša u rijaliti ušli zauzeti, dok Aneli i Janjuš zbog dece nisu želeli da uđu u odnos, nakon čega je došlo do brutalne svađe. Pored toga što je siguran da Miona i Ša čekaju Novu godnu, mnogi smatraju da će se nakon tog dana Janjuš i Aneli opet zbliži, kad se uvere da je sa porodicama sve u najboljem redu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading