LJUBAVNICA POSTAVILA ULTIMATUM: Ovo je potrebno da uradi Ša, kako bi ušao u vezu sa Mionom!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno priznali šta osećaju jedno prema drugome!

LJUBAVNICA POSTAVILA ULTIMATUM: Ovo je potrebno da uradi Ša, kako bi ušao u vezu sa Mionom!

Foto: printscreen/RTVPink

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša svojim odnosom privlače veliku pažnju javnosti, pogotovo jer su oboje u rijaliti “Elita” ušli zauzeti. Iako su do sad pokušavali da sakriju svoja osećanja, sinoć je došlo do konkretnog priznanja. 

Naime, reper više nije želeo da skriva emocije koje ima prema pevačici, pa je otvoreno rekao da sa njom želi da bude u vezi, a Miona mu je postavila ultimatum da mora do kraja sa raskrsti sa suprugom Vanjom, kao što je ona uradila sa svojim momkom. 

- Ti si rekao da čekaš nešto, a hoćeš da se ja ponašam konkretno. Ja čekam da vidimo šta će se desiti do Nove godine, ništa. Ja sam čista apsolutno, ti nisi čist, tvoja situacija nije čista. Šta hoćeš ti? - govorila je Miona.

- Da sam sa tobom, rekao sam - priznao je reper.

- Reci ponovo, nemoj te fore. Tvoja situacija je problematična, ja nemam problematičnu situaciju. Nemoj da očekuješ od mene da budem konkretna kada je tvoja situacija takva da ne možemo da budemo konkretni. Nemoj da očekuješ neki odgovor od mene, jer šta smo mi?  Kod tebe je sve nejasno. Kada ti situacija bude čistija pričaćemo drugačije - dodala je ona. 

- Ne prdi. Mi smo najbolji drugari. Ti si tužna sova - rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading