NOVI UDARAC ZA MATORU: Brutalno isponižavana u programu uživo, bivša zadrugarka NIJE BIRALA REČI!

Autor:

Zadruga

21.12.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović žestoko isprozivala Matoru!

NOVI UDARAC ZA MATORU: Brutalno isponižavana u programu uživo, bivša zadrugarka NIJE BIRALA REČI!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom emisije "Pitam za druga", voditeljka Anastasija Buđić postavila je pitanje Milici Veselinović koje je izazvalo pravu buru reakcija. Milica je iskoristila priliku da progovori o gorućim temama u rijalitiju "Elita", pružajući uvid u dešavanja koja intrigiraju publiku.

Jedna od tema koju je Milica dotakla bila je propali brak između Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore. Njen iskren i direktno izražen stav ostavio je sve prisutne bez daha. Bez ustručavanja, Milica je iznela svoje mišljenje o njihovom odnosu, posebno ističući svoje viđenje Matorine uloge u celoj situaciji. Otvoreno je progovorila o njihovom prijateljstvu, ili tačnije, nedostatku istog, što je izazvalo žestoke reakcije kod publike.

Njen oštar, ali iskren pristup, definitivno je doprineo da se ova tema istakne u emisiji, a Milica je još jednom potvrdila svoju reputaciju osobe koja nema dlake na jeziku.

- Anita je znatiželjna, želela je sve to u nekom trenutku, ali je želela lep i lagodan život. Matora je devojke dobijala lako, preko stomaka, donesi, prinesi, spremi, a napolju novcem. Kome god da je bila prijatelj, Matora je svakog izdala... S mnogima je bila okej, pa i sa mnom, ja joj se nešto poverim, a onda ona ispriča to okolo... Smatram da mi Matora nikad nije ni bila prijatelj - govorila je Milica.

Republika

Foto: REDTV Printscreen

Milica Veselinović

Inače, tokom prethodne rijaliti sezone Milica i Anita su imale jako turbulentan odnos zbog Marka Markovića, jer su obe želele da bude sa njim, a pretpostavlja se da bi i u "Eliti" imale svađe sa Anđelom jer se Milici tokom veze sa Ajdarpašićem pripisivalo da baca oko na Rankovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading