MATORA GORI OD BESA: Ne prestaje da pljuje po Anđelu i Aniti, za njihov odnos okrivila TREĆE LICE!

Autor:

Zadruga

21.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva ne može da se obuzda, brutalno isprozivala Lepog Miću!

MATORA GORI OD BESA: Ne prestaje da pljuje po Anđelu i Aniti, za njihov odnos okrivila TREĆE LICE!

Foto: Pink

Nakon emisije "Pitanja gledalaca" Jovana Tomić Matora i Makro Đedović povukli su se u hotel "Zadruga". Njih dvoje su komentarisali aktuelna dešavanja, pogotovo sve što je vezano za Anitu Stanojlović i njeno savetovanje sa Lepim Mićom

Matora nije mogla da sakrije koliko joj smeta sve što Mića izgovara, iako on tvrdi da sve to radi za njeno dobro. 

- Ja sam i sinoć rekao Aniti da se ne loži na neke stvari koje joj govori Mića, jer on hoće da ljudi biju njegove bitke - govorio je Marko Đedović. 

- Anđelo je danas rekao, ne znam šta je bilo dok nisam došao a sada vidi promenu. Hteo je da kaže da nije bila srećna sa mnom dok on nije došao - rekla je Matora, pa nastavila da pljuje po Mićinim savetima koje daje Aniti:

- Ja sam čula kako nju Mića savetuje da porekne da je ikada imala emocije prema meni. Da li je moguće da ne ustane i kaže neke stvari kako jesu? Kao ono za dete i bivšeg muža... Njena majka daje izjave da će joj zbog mene uzeti dete. Anita hoće samo ovo da izgura do kraja i da joj par hiljada evra i skine je sa grbače. Ja sve vidim - nastavila je Matora.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Tomić Matora i Marko Đedović

Inače, sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" došlo do drame između Anite i Jovane Tomić Matore. Matora je saznala da je Anitina majka vređala njene roditelje, a Anđelo je u jednom trenutku skočio da obrani buduću taštu.

Ti si meni rekla da hoće da uđe tvoja mama u rijaliti. Što je pljujem?! - nastavila je Matora, pa dodala:

Ti si nju pre toga vređala... Kada je trebalo da se izmanipulišem, onda je bilo da se ne vređam, a sada kada odgovara, onda se okreće... Šta su moji roditelji uradili tebi i njoj?! Ona je htela da nas razdvoji - dodala je Tomićeva.

Ja stvarno ne razumem, je l' sad treba da vređa svoju majku?! - skočio je Anđelo, a Matora je završila u suzama.

Ako neko misli, ja mislim već tri dana o stvarima koje me ne zanimaju. I to što kažem, kažem jer smo se same brinule, išle kada te je majka ucenjivala, slala mi poruke da brišem kada te je blatila i ti očekuješ da mene ne zaboli... Htela sam najbolje, uslovljavala je Anitu - plakala ja Matora.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading