NENAD ALEKSIĆ ŠA KAŽNJEN! Produkcija donela HITNU ODLUKU!

Autor:

Zadruga

15.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša dobio žestoku kaznu!

NENAD ALEKSIĆ ŠA KAŽNJEN! Produkcija donela HITNU ODLUKU!

Foto: printscreen/RTVPink

U toku je emisija ,,Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević raspravljao je sa takmičarima o odnosu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića. U jednom trenutku, Nenad Aleksić Ša dobio je informaciju da je kažnjen nedeljnim honorarom, zbog ometanja uživo programa. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

Voditelj Milan Milošević poznat je po strogoći i da ne trpi bezobrazluk takmičara rijalitija, pa je tako odlučio da kazni Nenada, jer je sve vreme ometao emisiju dok je prišao sa njegovom ljubavnicom Mionom Jovanović. 

- Ša nedeljni honorar - rekao je voditelj Milan Milošević. 

Podsetimo, prilikom ulaska na velelepno imanje, još prve večeri, voditelji ili Veliki šef pošalje pismo koje se pročita pred milionima o pravilima boravka u emisijima, ali i života na imanju. Među pravilima stoji i da takmičari treba da poštuju kako voditelja, tako i verne gledaoce i da ne prave buku tokom emisija sa strane, osim ukoliko žele da prokomentarišu zadatu temu. 

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša

 

Nenadova još uvek zakonita supruga Vanja Ignjatović aktivirala se jako na društvenim mrežama otkako je reper uplovio u novu vezu, a pored toga što ga žestoko osuđuje i iznosi prljav veš iz njihovog ondosa, Vanja voli da podeli i trenutke iz privatnog života. 

Ona je pre nekoliko dana iznenadila svoje pratioce kad je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram otkrila da je odlučila da spakuje kofere i sa svojom drugaricom napusti Srbiju. One su se prvo usnimile na jednom pumpi, a već na sledećoj objavi Ignjatovićeva je napisala da je u Italiji. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

15.12.2023 21:45

I bio je red. Od kako je sa Mionom, on za stolom usta ne zatvara. Tako i treba. Mogla je takođe i Miona biti kažnjena, jer i ona non stop melje.