SADA JE SVE JASNO! Miona i Ša otišli korak dalje u MRAKU!

Autor:

Zadruga

03.12.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Ša su svakog dana sve bliži, a danas je došlo do zanimljivog razvoja događaja!

SADA JE SVE JASNO! Miona i Ša otišli korak dalje u MRAKU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su na korak da uđu u vezu i priznaju ono što svi vide - da su ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Ona je sela na njegov krevet, a reper ju je uhvatio za nosi i nazvao "sovicom". Potom ju je dodirivao po bradi, a zatim su počeli da pričaju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša

Miona je rekla da mora da opere posteljinu, a reper ju je privukao i zagrlio je. Sedeli su na krevetu zagrljeni, ona se naslonila na njega.

Nakon toga, Miona i Ša su odlučili da odu na cigaretu. Publika sa nestrpljenjem čeka da se njih dvoje smuvaju i konačno priznaju šta osećaju. Podsetimo, tokom jučerašnjeg izbora za najiritantniju osobu, Ša je otkrio koliko mu Miona znači.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša

- Meni je drago što se družim sa normalnim devojkama i koje ne skaču po tuđim krevetima i ne vape za penisima, Miona tebe izdvajam tu. Navešću Mionu, za laku noć zagrljaj, a ni dobro jutro ne dobijem. To me iritira, ali se posle iskupi. Uroš me u pojedinim trenucima iritira, ali to splasne kroz desetak minuta. I treća osoba će biti, mora biti Vivien. Ona je neko prema kome sam od starta bio okej, pažnja, cigare, hrana, savet, ali sam odlučio da povučem ručnu - rekao je Ša juče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading