PROVOKATIVNE FOTKE VRELE BUGARKE: Hoće li Matora uspeti da odoli ČARIMA zauzete Elice Erski? (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.12.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elica je nahvalila Matoru na samom ulasku u "Elitu", a kad Tomićeva će poludeti kad bude videla šta se krije ispod njene odeće!

PROVOKATIVNE FOTKE VRELE BUGARKE: Hoće li Matora uspeti da odoli ČARIMA zauzete Elice Erski? (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock

Aleksa i Elica Erski, šampionski rvački par, uselio se u petak u "Elitu", a oko njih se digla velika prašina. Kako su istakli u studiju, njih dvoje potpuno veruju jedno drugom i nisu ljubomorni, te im neće smetati ako se ljudi motaju oko njih jer su sigurni u svoju ljubav.

Oni su se zabavljali tri godine, a ove godine su stupili u brak. Zanimljivo je da je Elica na ulasku rekla da joj je nazanimljivija takmičarka Jovana Tomić Matora. Ono što Matora još uvek ne zna je koliko je Elica zgodna.

Publika u Bugarskoj je dobila priliku da vidi njeno telo u rijaliti takmičenju u kom je učestvovala sa svojim suprugom, a u kom je on pobedio. Pored ovoga, Elica često kači vruće fotke na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Elica je, inače, osvojila bronzanu medalju za Bugarsku na Olimpijadi 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading