MATORINA BIVŠA NA SAJTU ZA ODRASLE: Ostala DUŽNA Pinku 50.000 evra, GOLOTINJOM vraća dugove! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

26.11.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka otvorila profil na sajtu za odrasle!

MATORINA BIVŠA NA SAJTU ZA ODRASLE: Ostala DUŽNA Pinku 50.000 evra, GOLOTINJOM vraća dugove! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com/ivana_puzic, Twitter.com/ivana_puzic

Ivana Puzić

Ivana Puzić, bivša devojka Jovane Tomić Matore, koja je pobegla iz "Zadruge 6", otvorila je profil na sajtu za odrasle na kom zarađuje novac. Ovo je šokiralo njene fanove. Naime, Ivana, koja je bila i sa Bilalom Brajlovićem, u šestoj sezoni rijalitija bila je stegnute i nije želela da se ljubi javno sa Tomićevom, zbog čega se često svađala sa njom.

Republika

Foto: Instagram.com/ivana_puzic, Twitter.com/ivana_puzic

Ivana Puzić sada

Ivana je sada mnogo slobodnija, što možete videti u materijalu ispod ovog teksta. Šok za njene fanove je i njena promena izgleda. Ivana je drastično smršala, a izgleda da je uradila i nekoliko korekcija na sebi.

Zbog svojih objava na društvenim mrežama, često se nalazi na udaru publike ovog rijalitija. "Čega se pametan stidi, budala se time ponosi", "Ove žene danas su jedna velika sramota za ljudski rod. Nikad na nižem nivou ženski rod nije bio, stidite se buduće majke", "Dr*ljo jedna, gledaju i deca", "K*rva jednom, k*rva uvek", "Daleko bilo", "Sram te bilo", samo su neki od komentara. Međutim, bilo je i onih koji su je pohvalili zbog izgleda.

"Zgodna si", "Javi se", "Mačka", "Ekstra", "Odlična si, samo nastavi", "Bomba", "Ne mogu da prestanem da gledam", neki su od komentara ispod objava.

Podsetimo, Ivana je samoinicijativno pobegla iz rijalitija "Zadruga", zbog čega je diskvalifikovana i Pinku duguje 50.000 evra, koje, očigledno, na ovaj način planira da vrati.

Republika

Foto: Printscreen pink tv

Ivana Puzić i Matora u "Zadruzi 6"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading