NEĆEŠ ME TI SAHRANJIVATI: Pakleno suočavanje Aneli i Janjuša trese Elitu, on posle gnusnog vređanja supruge NE DOLAZI SEBI!

Autor:

Zadruga

25.11.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš priznao da mu je svađa sa Ahmićevom najgori dan u rijalitiju ikada!

NEĆEŠ ME TI SAHRANJIVATI: Pakleno suočavanje Aneli i Janjuša trese Elitu, on posle gnusnog vređanja supruge NE DOLAZI SEBI!

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš sinoć su u emisiji "Pitanja novinara" govorili o svom odnosu nakon brtualne svađe i rekli da će danas obaviti ozbiljan razgovor kako bi pronašli rešenje za svoj odnos i kako se ta situacija više ne bi ponavljala. 

- Mislim da je vreme kao dve zrele osobe popričamo, zbog nas i naših porodica. Mislim da bi ti trebalo prvo da pričaš. To su teške reči koje si rekla, spominjala si joj oca koji je preminuo. Ja ću svoju ženu i Krunu uvek postaviti na prvo mesto, jer ja sutra da umrem, nećeš me ti sahranjivati. Meni možeš da kažeš šta hoćeš ali ja tebi najbliže nisam spominjao. Onaj trenutak mi je bio jedan od najtežih dana u rijalitiju - govorio je Janjuš. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić

- Izvinjavam ti se što sam ti vređao bivšu ženu, tebi i njoj. Ja sam se jako vezala za tebe i svaka glupost koju napraviš mi smeta. Ja sam došla u jako lošem stanju i zaljubila sam se u tebe, znao si da te emocije rastu a ti me ni jednom nisi stopirao u tome. Počela sam te voleti a kada žena nekoga voli, ona je ljubomorna na neke stvari. Ja znam dobro kad se ti zafrkavaš, a kada ne. Stvari koje si ti meni radio nisu ispravne ni malo. Kada prema nekome imaš emociju onda menjaš neke stvari. Ja sam isto društvena ali sam se promenila kada sam osetila emociju prema tebi - objašanjavala je Ahmićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading