UROŠ POKAZAO POVREĐENU RUKU: Učesnik Elite u ZAVOJIMA, evo u kakvom je stanju (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

25.11.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno zbrinut nakon što se zaleteo u staklo!

UROŠ POKAZAO POVREĐENU RUKU: Učesnik Elite u ZAVOJIMA, evo u kakvom je stanju (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnik rijalitija "Elita", tiktoker Uroš Stanić, nedavno je doživeo pomračenja uma na imanju u Šimanovicima i povredio ruku, tačnije šaku, zaletevši se u staklo. Naime, sve se odigralo nakon što je Marko Janjušević Janjuš poljubio Jovanu Cvijanović, što je izazvalo burnu reakciju kod Stanića jer je privržen Aneli Ahmić, ali bivšem košarkašu, jer se, kako su otkrili njegovi cimeri, previše zaigrao u igri da su mu oni stvarno roditelji.

Inače, Stanić je odmah nakon zadobijene povrede hitno zbrinut i izveden kako bi dobio potrebnu lekarsku pomoć. Po povratku u Belu kuću, kontroverzni učesnik pokazao je povređenu šaku koja je cela bila u zavojima, ali sudeći po njemu, nema razloga za brigu.

Poznato je da je produkcija i Veliki šef strogo vode računa o takmičarima, te da ukoliko nekome od njih zatreba medicinska ili neka druga stručna pomoć, oni su tu da odmah reaguju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivana

25.11.2023 10:49

Sramota da produkcija nije diskvalikovala onog nasilnika Sranjuša.Cak ga nije nk kaznila nego ga molil da se vrati kad je hteo da pobegne