MAJKA ACE BULIĆA REAGOVALA ZBOG DUGOVA: Kontaktirala televiziju, a evo šta zaista misli o Ani Ćurčić!

Autor:

Zadruga

02.11.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina uživo na televiziji Pink!

MAJKA ACE BULIĆA REAGOVALA ZBOG DUGOVA: Kontaktirala televiziju, a evo šta zaista misli o Ani Ćurčić!

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Milena Kačavenda je u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" dobila i pitanje vezano za Acu Bulića i pomoć koju je pružio Nikoli Lakiću, kada mu je jedna televizija dugovala novac.

- Da li misliš da je Bulić srećan što je Lakić rekao da mu je on sredio da mu se vrati dug - glasilo je pitanje.

- Tu se govorilo o Acinoj mami, tako da sam sigurna da nije - rekla je Kačavenda.

- Da li Aci treba neko poput Nikole Lakića da mu sredi nešto - pitala je voditeljka Maša Mihailović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda i Maša Mihailović

- Aci nije niko potreban. Ja stalno vraćam film kada se govori o njoj, ja sam uverena sada da je ona njega, sada bi svako rekao da Aca nije glup čovek, izigrala i navukla na tu priču: "Hajde da budemo zajedno", pa je on njoj izašao u susret i isfingirao priču čisto da je podrži. Znajući Acu, ja mislim da tog čoveka nema na planeti zemlji kada je došlo do svega ovoga. Kada sam ja na neki način shvatila i skontala priču da Ana nije ušla sa onom namerom za koju je rekla. Ja kada sam pratila Zvezdana, bila su česta pitanja: "Kako ti nešto nisi uradila kada si znala?", ja sam govorila da nisam znala da je on ovakav... Što se tiče ovoga, za Acu sam sigurna da nije srećan što ga Lakić pominje. Aca nije mutav, sve vidi sa spoljne strane. I dalje mislim da je izigran, uvučen je u takvu jednu nebulozu, znajući njega, ruku bih mogla da dam da se ne oglašava. Ovo je blam decenije - rekla je Kačavenda.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić

- Jedna televizija nam je dugovala novac, mama Acina je dobra sa Anom, obožava nju, a mene kroz početak učešća mog u rijalitiju, rekla je da će da ubrza taj proces. Ja sam dobio taj novac i zato sam joj zahvalan na tim stvarima - rekao je Lakić.

- Mama Ace Bulića Anu ne može očima da vidi, i te kako je bio problem sa Acinom majkom kada je stigla čestitka sa njenim potpisom. Cela porodica je bila protiv toga, od njegove dece, bivša supruga takođe, za ovu nevenčanu ne znam. Verujem da njena majka ima nervne slomove kada se njeno ime pominje ovde, a pošto Lakić kaže da ne zna da li je Aca ili njegova mama. Kada je to bilo? - pitala je Milena.

- Nemojte da me hvatate za te godine, to je bilo moje poslednje učešće u rijalitiju. Ja sam dobio informaciju da je Acina mama gotivi Anu - rekao je Nikola.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading