"PSIHOPATA JE MOGAO DA NAS UBIJE" Milica Dabović o Kačavendinom "vaskrslom" vereniku: Lečio se u LUDNICI!

Autor:

Zadruga

31.10.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović razvezala jezik o čoveku koji joj je napravio haos u životu!

"PSIHOPATA JE MOGAO DA NAS UBIJE" Milica Dabović o Kačavendinom "vaskrslom" vereniku: Lečio se u LUDNICI!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Dabović otkrila je da bivši verenik kog je delila s Milenom Kačavendom ima papire u institutu za mentalno zdravlje. U poslednje vreme se mnogo pisalo i pričalo o slučaju "vaskrslog" verenika učesnice "Elite", a kako je navedeno tada, kada je cela tema pokrenuta, radi se navodno o istom čoveku koji je prevario i Milicu Dabović, koja s njim ima sina Stefana. Milica je u "Premijeri - Vikend specijal" otkrila i kroz šta je sve ona prošla s ocem svog deteta.

Republika

Foto: ATAImages

Milica Dabović i Milena Kačavenda

- Kad sam upoznala Vuka Rotena, kasnije sam saznala da to nije taj čovek sa slika. Onda sam upoznala i njegovu ženu. Kad sam čula njenu priču, postidela sam se - rekla je Milica i dodala da je i Kačavenda nasamarena i da su obe mogle da stradaju od psihopate:

- Sam Bog nas je sačuvao od tog psihopate. Mogle smo da stradamo i Milena i ja. Nejasno mi je da ona nema sliku tog čoveka jer sam je ja imala. Ona je još luđa od mene. Da te neko veri, a da ga ne vidiš nikad, meni to nema smisla. On je profesionalac u tome da vara žene, on otvara naloge, pokušava da izmanipuliše mnome. Da me uvredi, povredi, da se zalepim za isto. Imao je razne brojeve telefona. Ma pakao - poručila je bivša košarkašica i dodala na kraju da je upoznala i roditelje Kačavendinog i njenog bivšeg.

- Kasnije sam upoznala njegove roditelje, kad se Stefan rodio. To su uspešni ljudi koji znaju za njegov problem i koji su stali iza deteta - otkriva Milica na kraju o sajber prevarantu, koji je prevario nju i Milenu, učesnicu "Elite".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milica Dabović i Milena Kačavenda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading