KAČAVENDA JE LUĐA OD MENE: Milica Dabović progovorila o Mileninom "vaskrslom" vereniku sa kojim ona ima sina!

Autor:

Zabava

29.10.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša košarkašica sumnja da se ne radi o istom čoveku.

KAČAVENDA JE LUĐA OD MENE: Milica Dabović progovorila o Mileninom "vaskrslom" vereniku sa kojim ona ima sina!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Nakon što je javnost saznala za "vaskrslog" verenika Milene Kačavende, Milica Dabović je otkrila svoju stranu priče. Kako je istakla, iako je verovala da je upoznala pravog Vuka Rotena, kasnije je shvatila da se radi o drugom čoveku. Međutim, ono što je šokiralo javnost je da je Milica upoznala i njegovu suprugu, koja je ispričala svoju stranu priče. Milica je priznala da je osećala stid kada je čula njenu priču.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Dabović

- Kad sam ja upoznala Vuka Rotena, kasnije sam saznala da to nije taj čovek. Onda sam upoznala i njegovu ženu, kad sam čula njenu priču, postidela sam se - rekla je Milica i dodala:

- Mislim da to nije taj čovek Ljubomir koji ima veze sa Kačavendom. Nejasno mi je da ona nema sliku tog čoveka, jer ja sam je imala. To je taj čovek, ali ne mora da znači da je on pisao Kačavendi. Ona je još luđa od mene. Da te neko veri, a da ga ne vidiš nikad, meni to nema smisla - poručila je bivša košarkašica i dodala:

- Kasnije sam upoznala njegove roditelje, kad se Stefan rodio. To su uspešni ljudi koji znaju za njegov problem i koji su stali iza deteta. On ima papire iz Palmotićeve, on tamo pripada, čula sam da ga je mama izvadila odande da ga spasi - otkriva Milica, pa nastavlja:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Dabović

- On se prema meni postavio kao zaštitnik, a on je napakovao sve. On je profesionalac u tome, on otvara naloge, pokušava da izmanipuliše sa mnom. Da me uvredi, povredi, da se zalepim za isto. Imao je razne brojeve telefona. Ma pakao - zaključila je ona za Premijeru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading