OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O POKOJNOM VERENIKU KAČAVENDE KOJI JE VASRSKAO: Ovo će Mileni srušiti svet, ISTINA je ŠOKANTNA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda ni ne sluti šta se radi iza njenih leđa!

 

 

U novoj epizodi emisije ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je bivšu zadrugarku Sanju Grujić, koja je nedavno otvorila salon lepote u Sremskoj Mitrovici. Sanja je prvi put otvorila vrata salona za medije, a tim povodom progovorila je o najgledanijem rijalitiju ,,Elita". 

Foto: Republika TV

Ognjen Bogdanović i Sanja Grujić

 

Sanja je progovorila o velikoj aferi koja je uzdrmala javnost. Naime, kada se saznalo da je pokojni verenik Milene Kačavende vaskrsao, otkriveno je da je to već radio sa poznatim ličnostima, što svedoči i izjava Grujićeve u emisiji ,,Porodice Elitnih":

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

- Koliko sam propratila, on svaki put umre kada se veri, on je bio već verenik jedne naše poznate ličnosti, isto je imao tu neku nesreću, onda se odjednom pojavio. Ne mogu ti reći javno ovako. Ona je više žena muškarac, aktivna je na svakom polju, možda par slatkih reči joj je prijalo i pala na te priče - govori Sanja u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading